Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 12 19

Orai.lt: bus vėsiau, siautęs vėjas rims

Trečiadienį Lietuvoje ne tik ūžavo stiprus vėjas, bet ir buvo fiksuota rekordinė gruodžio 18-os dienos temperatūra, Marijampolėje pasiekusi 11,1 laipsnio šilumos.
Vėjuota
Vėjuota / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Orų prognozė Orai

Ketvirtadienį Lietuvoje jau nebebus vėjuota, tačiau jau gerokai vėsiau. Temperatūra įdienojus svyruos apie 4-7 laipsnius šilumos. Bus gausiau debesų, pirmoje dienos pusėje vietomis šiaurės rytiniuose rajonuose gali trumpai negausiai palyti. Vėjas pamažu silpnėdamas keis kryptį iš vakarų į pietvakarių, o dienos pabaigoje jau atsigręš iš pietų.

Penktadienio nakties pradžioje dangus pragiedrės, temperatūra daug kur nukris iki 0 laipsnių ar truputį pašals. Tačiau netrukus, pradedant pietvakariniais rajonais, atplauks žemi debesys, rūkanomis ar rūku nusileisdami iki žemės paviršiaus, gali vietomis dulksnoti. Užklojus debesims temperatūra truputį kils aukštyn. Niūroką dieną temperatūra sieks nuo 3 iki 6 laipsnių šilumos.

Šeštadienį lyti neturėtų. Debesys jau neištisai dengs dangų. Temperatūra naktį bus maždaug pora laipsnių virš nulio, dieną apie 4-7 laipsnius šilumos. Sekmadienį jau atkeliaus stiproki lietūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas