Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 03 03

Orai.lt: bus vis sausiau

Antradienio dieną lynos jau tik vietomis, daugiausia vakariniuose šalies rajonuose. Pirmoje dienos pusėje dar pūs vėjas iš pietų, tačiau keis kryptį į pietryčių, rytų, bus nestiprus. Termometrai šią dieną rodys nuo 6 iki 11 laipsnių šilumos.
Karetaitė Pusiaužiemį sutinka giedodama pavasariškai
Karetaitė / S.Paltanavičiaus nuotr.

Trečiadienio naktį gausesnis lietus merks vakarinius ir šiaurinius rajonus, dieną lietaus intensyvumas vėl slops, bet palis negausiai dar daugelyje vietovių. Stiprėjantis pietryčių vėjas suksis, dar naktį įsivyraus pietvakarių kryptis. Tamsiuoju paros metu oras tespės atvėsti iki 2-6 laipsnių šilumos, bet dieną atkeliaujant jau gaivesnei oro masei bus vos keliais laipsniais šilčiau – 4-8 šilumos.

Ketvirtadienį mūsų link nusidrieks aukštesnio slėgio laukas. Debesys plonės, dažnai švies saulė. Trumpai palis tik vietomis, naktį didesnė tikimybė – rytiniame šalies pakraštyje, dieną – Klaipėdos ir Telšių apskrityse. Giedrėjant dangui temperatūra naktį greitai smuktelės žemyn. Rytą Žemaitijoje spustelės lengvas 0-2 laipsnių šaltukas, kitose Lietuvos vietovėse svyruos tarp 1–3 laipsnių šilumos. Drėgnesnėse vietovėse formuosis plikledis. Dieną vis labiau šiltėjantis saulės spinduliai sugrąžins 5-8 laipsnių šilumą.

Penktadienio orai irgi nenuvils, nors debesuotumas prognozuojamas jau kiek didesnis. Nedidelis lietus apsilankys prie jūros, o dieną jo klius ir Alytaus bei Vilniaus regionams. Nestiprus vėjas pūs iš šiaurės. Naktį temperatūra išliks artima 0 laipsnių, tik prie jūros bus apie 2 laipsnius šilumos, dieną oras sušils iki 5-7 laipsnių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas