Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 03 04

Orai.lt: gausiau lis šalies rytuose

Trečiadienio dieną Lietuvoje vyraus debesuoti orai. Gausesnis lietus iš šalies pamažu trauksis. Pirmoje dienos pusėje dar palis šiauriniuose, rytiniuose rajonuose. Vakarinėje šalies dalyje įdienojus vietomis nulis trumpas, nedidelis lietus. Antroje dienos pusėje debesys jau nebeištisai dengs dangų, daugiau properšų bus Vidurio Lietuvoje.
Audros debesys Vilniuje
Audros debesys Vilniuje / Gintės Tamulevičiūtės/15min nuotr.
Temos: 3 Lietus Orai.lt Orai

Vėjas gana ramiai pūs iš pietvakarių, tik kraštiniuose vakariniuose rajonuose bus stiproki iki 13 m/s siekiantys gūsiai. Į šalį jau slinks vėsesnis oras, todėl temperatūra po gana šiltos nakties kils nedaug, ir įdienojus sieks 5-9 laipsnius šilumos.

Trečiadienio vėlų vakarą bei ketvirtadienio naktį gausesnis ir netrumpai trunkantis lietus atkeliaus į rytinius rajonus. Lietus užsitęs iki ryto. Šioje šalies dalyje naktį bus juntamas šiaurės rytų vėjas. Vakarinėje šalies pusėje bus šiek tik pragiedrulių, vietomis pasitaikys trumpas nedidelis lietus. Vėjas dvelks iš pietvakarių. Temperatūra naktį šalyje svyruos apie 0-3 laipsnius šilumos.

Ketvirtadienio dieną jau tikimasi daugiau pragiedrulių. Tačiau vietomis susikaups ir trumpo negausus lietaus debesys. Temperatūra kils iki 5-8 laipsnių šilumos.

Penktadienį lietus neturėtų lankytis. Ramią mažai debesuotą naktį temperatūra svyruos apie nulį laipsnių. Dieną kils iki 6-9 laipsnių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas