Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Orai.lt: į šalį plūsta šiltesnio oro masė – bus karšta, kai kur – lietus su perkūnija

Sekmadienį mūsų šalies orus lems silpstančio anticiklono pietvakarinis pakraštys. Be to iš vakarų priartės ir banguotas atmosferos frontas. Daugės debesų, Vakaruose dėl visai netoli esančio fronto, rytuose – ims formuotis popietiniai kamuoliniai trumpo lietaus debesys.
Karšta pirmadienio popietė Vilniuje
Karšta pirmadienio popietė Vilniuje / Patricija Adamovič/BNS
Temos: 2 Orai Orai.lt

Palis tiek vakariniuose, tiek rytiniuose rajonuose tik kai kur. Pūs nestiprus besikeičiančios krypties vėjas. Į šalį plūs šiltesnio oro masė, todėl popietę sušils iki 22–27 laipsnių.

Pirmadienį debesuotumas bus nepastovus, naktį vietomis, dieną didesnėje šalies dalyje nulis trumpalaikiai, vasariški lietūs, vietomis sugriaudės perkūnija. Naktį vėjas bus silpnas, o dieną pūs vidutinio stiprumo, šiaurės vakarų, vakarų vėjas. Naktį dėl tankesnių debesų temperatūra jau nekris žemiau 12–17 laipsnių, o dieną sušils iki 22–27 laipsnių, tik prie jūros bus laipsniu kitu vėsiau.

Antradienio naktį debesys bus retesni, lietaus tikimybė sumenks iki minimumo, o dieną per daugelį rajonų praslinks trumpalaikis lietus, vietomis su perkūnija. Vėjas suksis iš pietų, pietvakarių, dieną dažniau pūs iš pietvakarių, vakarų, bet žymiau nesustiprės. Naktį oras atvės iki 9–14 laipsnių, pajūryje iki 16, dieną sušils iki 22–27, pajūryje 19–21 laipsnio.

Tikslią ir ilgalaikę orų prognozę skaitykite Orai.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas