Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 02 10

Orai.lt: išliks apniukę ir šlapia, temperatūra ims žemėti

Ketvirtadienį žemesnio slėgio laukas lems debesuotus su pragiedruliais orus, didesnėje šalies dalyje lankysis trumpalaikiai ir daugiausia negausūs lietūs, kai kur su šlapiomis snaigėmis ar sniego kruopomis. Popietę dangų ims dengti vis tankesni artėjančio ciklono debesys, vakarop į pietvakarinę šalies dalį plis negausus lietus, kai kur su šlapdriba.
Dėl iškritusio sniego pablogėjusios eismo sąlygos Vilniuje
Orai Vilniuje / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Temos: 2 Orų prognozė Orai

Kritulių turėtų išvengti Vilniaus ir Utenos regionų gyventojai. Pūs gana stiprus pietvakarių, vakarų vėjas, vietomis, didesnė tikimybė šiaurinėje šalies dalyje, gūsiai sieks 15 m/s. Temperatūra įdienojus pakils iki 2–6 laipsnių šilumos.

Tikslią ir ilgalaikę jus dominančios vietovės orų prognozę rasite čia – Orai.lt

Penktadienio naktį piečiau mūsų šalies slinks nedidelis ciklonas. Vyraus apniukę orai, daug kur protarpiais kris negausūs, pietiniame šalies pakraštyje vidutinio intensyvumo krituliai, daugiausia tai bus lietus ir šlapdriba. Pūs vidutinio stiprumo pietvakarių, vakarų vėjas. Temperatūra pasiskirstys nuo 1 laipsnio šalčio iki 3 laipsnių šilumos, vietomis formuosis plikledis.

Penktadienio dieną bus debesuoti su pragiedruliais orai, daugelyje rajonų lankysis trumpalaikiai krituliai, vyraus šlapdriba, bet vietomis pasirodys ir lietus, o vakare į vakarinius rajonus turėtų atkeliauti intensyvesnio sniego debesys. Vėjas pūs iš įvairių vakarinių krypčių, bus vidutinio stiprumo. Temperatūra vidurdienį pakils iki 1–5 laipsnių šilumos.

Šeštadienio naktį daug kur pasnigs ar iškris šlapdriba, o dieną žymesnių kritulių jau būti neturėtų. Temperatūra naktį kris iki 0–4 laipsnių šalčio, daug kur formuosis plikledis, prie jūros išsilaikys 1 laipsnio šiluma, dieną bus nuo 1 laipsnio šalčio iki 4 laipsnių šilumos, vietomis išliks slidu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas