Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 07 18

Orai.lt: jokio lietaus ir iki 30 laipsnių karščio

Šeštadienį mūsų šalies orus ir toliau lems aukšto atmosferos slėgio sritis. Rytas išauš giedras, dieną dangumi plaukios tik nedideli balti debesėliai. Lietaus iš jų taip pat nesulauksime. Dvelks silpnas nepastovios krypties vėjas. Įdienojus daugelyje rajonų oras šils iki 25-28, Pietų Lietuvoje pasieks 29, o kai kur ir 30 laipsnių.
Palangos paplūdimys
Palangos paplūdimys / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Sekmadienio naktį lietus dar nenumatomas, vyraus mažai debesuotas, daugiausia giedras dangus. Sukinėsis nepastovios krypties, nestiprus vėjas. Temperatūra paryčiais pažemės iki 12-17 laipsnių šilumos. Dieną debesų bus šiek tiek daugiau. Didės lietaus tikimybė, šiaurės rytiniuose rajonuose kai kur jau laukiamas trumpas lietus. Aukščiausia temperatūra sieks 24-29 ir tik Kuršių nerijoje bus gaiviau, apie 22 laipsnius.

Pirmadienio naktį debesys sklaidysis, tad lietaus vėl nenumatoma. Vėjas išliks silpnas. Žemiausia temperatūra svyruos tarp 13-18 laipsnių šilumos. Dieną vietomis vėl sulauksime trumpo lietaus. Nestiprus besikeičiančios krypties vėjas pūs 4-9 m/s greičiu. Vyraus panaši vasariška šiluma kaip ir sekmadienį, tarp 24-29, Kuršių nerijoje 22-23 laipsnių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas