Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 12 24

Orai.lt: Kalėdų žvaigždę slėps debesys

Antradienį Lietuvą dengs stori debesys. Teškens lietus. Vietomis drieksis rūkas. Gausiau lis pietiniuose ir rytiniuose šalies rajonuose. Monotoniškas lietus tęsis visą dieną. Vakarinėje šalies pusėje lis silpniau, kraštiniuose vakariniuose rajonuose apie vidurdienį perstos liję. Pūs vos juntamas šiaurės vakarų vėjas. Temperatūra visoje šalyje bus beveik vienoda, svyruos apie 5-6 laipsnius šilumos
2019 m. Kalėdų laukimas Vilniuje: su debesimis, bet be sniego
2019 m. Kalėdų laukimas Vilniuje: su debesimis, bet be sniego / Arno Strumilos / 15min nuotr.

Kalėdų naktį lietus dar tęsis didesnėje šalies dalyje, daugiausia rytiniuose ir Vidurio Lietuvos rajonuose, tik iš Žemaitijos gausesnis lietus jau turėtų pasitraukti. Matomumas pagerės, tačiau šiaurės rytiniuose rajonuose dar bus rūkuota. Išliks silpnas šiaurės vakarų vėjas. Nakties temperatūra bus apie 1-4, pajūryje apie 5 laipsnius laipsnius šilumos.

Pirmąją Kalėdų dieną vakarinėje šalies pusėje debesys plonės, kai kur gali pasirodyti šiek tiek properšų. Rytinėje šalies dalyje vis dar stori debesys dengs dangų, protarpiais tai silpniau tai stipriau lynos. Temperatūra šalyje sieks 3-5 laipsnius šilumos.

Antrąją Kalėdų dieną protarpiais silpnai lynoti gali ne tik kraštiniuose rytiniuose, bet jau ir vakariniuose rajonuose. Dienos pabaigoje kur ne kur pasirodys atidrėkusi snaigė. Šiaurės vakarų vėjas bus jau labiau juntamas. Temperatūra bus žemesnė, naktį apie 1-2 laipsnius šilumos, vakariniuose rajonuose kai kur iki 1 laipsnio šalčio, dieną apie 2-3 laipsnius šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas