Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 05

Orai.lt: Kultūros naktį Vilniuje gali trumpai palyti, Valstybės diena bus šilta ir be lietaus

Penktadienį į mūsų platumas atklys truputį drėgnesnis oras. Numatomi nepastoviai debesuoti, kai kur su trumpais lietumis orai. Popietinėmis valandomis vietomis gali nugriaudėti ir perkūnija.
Karaliaus Mindaugo paminklas
Karaliaus Mindaugo paminklas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Vėjas nepastovios krypties, 3–8 m/s, perkūnijos metu galime sulaukti stipresnių, bet nepavojingų vėjo gūsių. Aukščiausia temperatūra dieną sieks 26–31 laipsnį karščio, kraštiniuose vakariniuose rajonuose – 22–25 laipsnius. 

Šeštadienio nakties pradžioje vietomis, didesnė tikimybė Rytų Lietuvoje, trumpai palis, galima ir perkūnija. Antroje nakties pusėje drėgnesnėse vietose formuosis rūkas. Vėjas vakarų, šiaurės vakarų, 3–8 m/s. Oras atvės iki 12–17 laipsnių. 

Šeštadienio dieną vakariniuose rajonuose bus mažai debesuota ir be lietaus. Rytiniuose ir šiauriniuose rajonuose saulė dar žvilgčios pro debesį, bet žymesnio lietaus nenumatoma. Vėjas suksis iš šiaurės vakarų, šiaurės, bus vidutinio stiprumo. Oras dieną šils iki 21–26 laipsnių šilumos.  

Sekmadienį anticiklonas lems mažai debesuotus ir sausus orus. Silpnas vėjas dvelks iš šiaurės vakarų ar šiaurės. Naktį temperatūra nukris iki 9–14 laipsnių šilumos, dieną termometrai pavėsyje rodys 20–25 laipsnius.

Ateinančios savaitės pradžioje prognozuojami ramūs, saulėti, sausi ir vėl truputį šiltėjantys orai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas