Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2018 07 03

Orai.lt: lietaus mažės, po truputį šils

Antradienį netoli mūsų šalies ir toliau sukiosis tas pats pietinis ciklonas. Dieną vyraus debesuoti ir drėgni orai, pragiedrulių pasirodys tik kai kur. Intensyviau lis Žemaitijoje, pajūryje ir Suvalkijoje, čia vietomis palis gausiai, o šiaurės rytiniuose rajonuose palynos jau tik retkarčiais. Pūs nelabai stiprus, 5-10 m/s, šiaurės vakarų, vakarų vėjas. Termometrai dieną rodys tik 13-18 laipsnių šilumos.
Dargana
Dargana / „Scanpix“/AP nuotr.

Trečiadienio naktį lietus tęsis: gausiau lis pietiniuose rajonuose, o šiauriniuose rajonuose palis tik truputį. Artėjant rytui lietaus intensyvumas mažės ir Pietų Lietuvoje. Vėjas silpnas, šiaurės vakarų. Temperatūra naktį svyruos nuo 9 iki 14 laipsnių šilumos. Dieną lietaus debesys pamažu sklaidysis ir trauksis iš mūsų šalies, tačiau iki vakaro trumpai ir negausiai palyti suspės dar daugelyje rajonų. Po pietų ir vakarėjant pro debesis daug kur pasirodys saulė. Pūs gaivus, bet nestiprus šiaurės vakarų vėjas. Įdienojus oras sušils iki 17-22 laipsnių.

Ketvirtadienio naktį ciklonas pasitrauks, slėgis kils, pasirodys daugiau pragiedrulių. Žymesnio lietaus jau nenumatoma. Naktis bus rami, todėl vietomis suboluos rūkas. Oras rytą atvės iki 9-14 laipsnių. Dieną protarpiais švies saulė, dangumi plauks padriki kamuolinių debesų masyvai iš kurių vietomis, daugiausia šiauriniuose rajonuose trumpai palis, gali ir perkūnija sugriaudėti. Silpnas vakarinių krypčių vėjas atneš šiltesnę oro masę, todėl dieną galėsime mėgautis vasariška, 20-25 laipsnių, šiluma.

Penktadienį orai smarkiai nesikeis. Naktis bus rami ir be žymesnio lietaus, o dieną trumpai palis tik vietomis. Naktį temperatūra kris iki 9-14 laipsnių, dieną šils iki 20-25 laipsnių šilumos.

Savaitgalį taip pat kai kur trumpai palis, temperatūra išliks panaši.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas