Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 02 27

Orai.lt: mišrių kritulių bus beveik kasdien

Ketvirtadienį netoli mūsų šalies vangiai besisukantis ir nykstantis ciklonas plukdys tankius kritulių debesis, bet ir saulė retkarčiais pasirodys. Daugelyje rajonų kris trumpalaikio pobūdžio, daugiausia negausūs krituliai, vyraus šlapdriba. Intensyvesni ir įkyresni krituliai bus Žemaitijoje. Pūs stiprokas pietvakarių, vakarų vėjas, vakariniuose rajonuose vietomis gūsiai sieks 15-17 m/s. Temperatūra svyruos apie 1-5 laipsnius šilumos.
Į Vilnių grįžta lietingi orai
Į Vilnių grįžta lietingi orai / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Penktadienį situacija keisis nežymiai. Naktį vyraus debesuoti su pragiedruliais orai, daugelyje rajonų lankysis krituliai, daugiausia negausi šlapdriba ir sniegas. Intensyvesnių kritulių gali sulaukti šiauriniai rajonai. Pūs vidutinio stiprumo vakarinių krypčių vėjas, pajūryje jis dar gali būti gūsingas. Temperatūra naktį svyruos nuo 3 laipsnių šalčio iki 2 laipsnio šilumos, naktį ir rytą daug kur pasitaikys slidžių kelių ir šaligatvių ruožų.

Penktadienio dieną bus ir tankių debesų, ir giedresnio dangaus plotų, per daugelį rajonų praslinks krituliai, bet vėl daugiausia negausūs, vyraus šlapdriba ir sniegas. Vakarinių krypčių vėjas išliks stiprokas. Termometrai įdienojus rodys 1-5 laipsnių šilumą.

Šeštadienio naktį vietomis, dieną daug kur pasirodys trumpalaikių, bet negausių kritulių. Vėjas rims. Naktį pragiedrės labiau, todėl temperatūra kris iki 0-5 laipsnių šalčių, dieną temperatūra pakils iki 1-6 laipsnių šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas