Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 02 07

Orai.lt: netrukus šalčio pojūtį sustiprins labai žvarbus vėjas

Sekmadienio dieną debesuotumas nuolat keisis – debesys tai prasisklaidys, tai vėl sutankės. Iš storesnių debesų vietomis trumpai ir silpnai pasnigs. Dvelks nestiprus nepastovios krypties vėjas.
Katė
Katė / 123rf.com nuotr.
Temos: 2 Orai Orų prognozė

Temperatūra įdienojus pakils iki 6–11 laipsnių šalčio, vietomis, didesnė tikimybė rytiniuose ir pietiniuose rajonuose, laikysis 12–14 laipsnių šaltis.

Pirmadienio naktį didesnėje šalies dalyje vyraus mažai debesuoti orai, tik į šiaurinius rajonus ir pietinį šalies pakraštį turėtų atplaukti tankesni debesys, šiauriniuose rajonuose vietomis nežymiai pasnyguriuos. Vėjas pasisuks iš rytų, šiaurės rytų ir pradės stiprėti. Naktis bus šalta, temperatūra pažemės iki 17–22, vietomis 23–25 laipsnių šalčio, dėl stiprėjančio vėjo bus vis žvarbiau.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Vilnių nuklojo sniegas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Vilnių nuklojo sniegas

Pirmadienio dieną tankesni debesys apdengs pietinius rajonus, po pietų pietiniame šalies pakraštyje ims negausiai snigti. Likusioje šalies dalyje debesys bus reti, dažnai švies saulė, sniego tikimybė išliks maža. Toliau stiprės rytų, šiaurės rytų vėjas, įdienojus jis jau bus apysmarkis, todėl bus labai žvarbu – nors termometrai rodys 9–14 laipsnių šaltį, temperatūra kurią jusime sieks 15–20 laipsnių šalčio.

Antradienį sniegas išplis į visą pietinę šalies pusę, dėl stipraus šiaurės rytų vėjo bus gerokai šalčiau, nei rodys termometrai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas