Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 08 11

Orai.lt: nušniokš trumpi lietūs

Trečiadieni dieną per Lietuvą keliaus trumpalaikio lietaus debesys, daug kur nulis ne vieną kartą, vietomis smarkiai, griaudės perkūnija, per ją kai kur vėjo gūsiai stiprės iki 15-17 m/s.
Lietus
Lietus / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Orų prognozė Orai

Dažniausiai palis pietiniuose, centriniuose ir rytiniuose rajonuose. Vidutinio stiprumo vėjas daugiausia pūs iš pietvakarių, vakarų, Žemaitijoje ir pajūryje suksis ir iš šiaurės vakarų.

Temperatūra dėl dažno lietaus nekils aukščiau 19-24 laipsnių, šilčiausia bus pietiniame šalies pakraštyje aplink Druskininkų, Lazdijų, Varėnos apylinkes.

Tikslią ir ilgalaikę jus dominančios vietovės orų prognozę rasite čia – Orai.lt

Ketvirtadienį žemo slėgio sūkurys pamažu trauksis. Naktį trumpai palis tik vietomis, kai kur dar gali pagriaudėti perkūnija. Temperatūra paryčiais sieks 11-16 laipsnių šilumos.

Dieną daug kur trumpai palis, kai kur su perkūnija, bet lietus jau nebus toks intensyvus kaip trečiadienį. Pūs gaivus, vidutinio stiprumo vakarų, šiaurės vakarų vėjas. Oras šils iki 18-23 laipsnių.

Penktadienį įsivyraus sausesni orai, trumpai ir negausiai palis vos kai kur. Naktį vietomis suboluos rūkai. Temperatūra kris iki 9-14, pajūryje iki 15-17, o dieną kils iki 19-24 laipsnių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas