Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 03 16

Orai.lt: pavasarį stabdys oras iš šiaurės

Vakarų oro srautas, plukdęs vidutiniškai šiltus ir lietingus orus nuo Lietuvos jau nusisuko. Debesų drėgmės atsargos pamažu senka, oro temperatūra jau daugiau nebekyla, o netrukus jau ims kristi.
Saulėta popietė sotinėje
Saulėta popietė sotinėje / Arno Strumilos / 15min nuotr.
Temos: 2 Orų prognozė Orai

Antradienio dieną danguje telksis nemažai debesų, bet pasitaikys ir trumpų saulėtesnių tarpsnių, daugiausia jų bus rytiniuose rajonuose. Šiaurės vakarinėje šalies pusėje vis dar gali nulyti trumpas lietus. Pūs nestiprus šiaurės rytų vėjas. Įdienojus temperatūra kils nuo 4 iki 9 laipsnių šilumos. Daugiau šilumos pasklis pietiniuose, pietrytiniuose rajonuose.

Trečiadienį dangus tai debesuosis tai pragiedrės. Vietomis vis dar galimi nedideli krituliai, naktį daugiausia sniegas, dieną šlapdriba ar lietus. Naktį kai kur formuosis rūkas, plikledis, bei galima silpna lijundra. Vėjas naktį bus silpnas, dieną jau ims pūsti stipriau iš šiaurės, šiaurės vakarų. Temperatūra naktį kris nuo 0 iki 4 laipsnių šalčio, dieną bus apie 3–6 laipsnius šilumos.

Ketvirtadienį iš šiaurės įsiskverbs jau šaltesnis oras. Vietomis trumpai negausiai pasnigs. Naktį pūs silpnas, dieną vidutinio stiprumo šiaurės, šiaurės vakarų vėjas. Temperatūra naktį kris iki 2–5 laipsnių šalčio, dieną jau daug kur gali besiekti vos 2–3 laipsnius šilumos.

Penktadienio naktį paspaus 3–7 laipsnių šaltis, dieną temperatūra tik truputį kils virš nulio laipsnių. Sulauksime ir negausaus sniego.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas