Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 04 26

Orai.lt: prasideda tikros permainos

Trečiadienį prasidės tikros orų permainos. Dieną dangus bus apniukęs, pragiedruliai atsiras tik vakarop, daugiau ties vakariniais šalies rajonais. Daugelyje rajonų lis, daugiausia lietus palaistys rytinius rajonus.
Sniego kalnus pasiglemžė lietus ir šiluma
Lietus / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pūs apysmarkis vakarinių krypčių vėjas. Įdienojus šilumos bus menkai ir daug kur svyruos tarp 7–10 laipsnių šilumos ir tik kai kur perkops aukščiau 10 laipsnių.

Ketvirtadienį situacija truputį ims gerėti. Nakties metu dangus jau nebebus toks apniukęs, atsiras nemažai pragiedrulių. Negausiai palis jau tik kai kur, daugiausia ties rytiniu šalies pakraščiu. Vakarų, pietvakarių vėjas liks smarkokas. Temperatūra sparčiai kris ir daug kur bus tik apie 1–6 laipsnius šilumos. Vėl gąsdins šalnos ir ore vietomis, dirvos paviršiuje daugelyje rajonų temperatūra kris iki 0–5 laipsnių šalčio.

Tikslią ir ilgalaikę jus dominančios vietovės orų prognozę rasite čia – Orai.lt

Ketvirtadienio dieną įsivyraus debesuoti su pragiedruliais orai. Palis vietomis, vyraus trumpas ir nedidelis lietus. Vėjas krypties nekeis, išliks apysmarkis, o kai kur gūsiai papūs 15 m/s greičiu. Dieną temperatūra kils truputį daugiau ir bus apie 8–13 laipsnių šilumos.

Penktadienio naktis vėl bus sausesnė, o dieną į daugelį rajonų sugrįš trumpas, daugiausia nedidelis lietus. Nakties metu vėl sulauksime šalnų, o dieną laikysis panaši šiluma, apie 8–13 laipsnius šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas