Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2017 08 28

Orai.lt: savaitė bus sausa ir šilta

Pirmadienį dar prognozuojami gana debesuoti orai, danguje pragiedrulių nedaug pasitaikys. Vietomis, didžiausia tikimybė pietiniuose ir vakariniuose rajonuose, trumpai palis. Vėjas pūs iš šiaurės ir bus vidutinio stiprumo. Diena bus vėsi, termometrai daug kur rodys tik 15–19 laipsnių šilumos.
Poilsiautojai Palangoje
Poilsiautojai Palangoje / Alfredo Pliadžio nuotr.

Antradienį orus pradės lemti stiprėjantis anticiklonas, kurio centras bus virš Lietuvos. Danguje slinks aukšti debesys, iš kurių lietaus nelaukiama. Vėjas bus nepastovios krypties, silpnas. Pragiedrėjusi naktis bus šalta – 6–11 laipsnių šilumos, prie jūros 12–14 laipsnių. Dieną jau bus vienu kitu laipsniu šilčiau nei pirmadienį – 17–21 laipsnis šilumos.

Trečiadienį didesnių orų pasikeitimų nenumatoma. Debesų danguje bus nedaug, nelis. Vėjas pasisuks iš pietų ir atneš šiltesnį orą. Tiesa, naktis dar numatoma vėsi – 5–10 laipsnių šilumos, tik pajūryje keliais laipsniais šilčiau. Tačiau dieną jau termometrai rodys 19–24 laipsnius šilumos.

Ketvirtadienį taip pat prognozuojami panašūs orai – sausi ir šilti. Lietaus sulaukti tikimybė menka. Naktis jau nebe tokia vėsi – 10–15 laipsnių šilumos, o dieną – 19–24 laipsniai.

Savaitgalį aukšto slėgio sritis toliau lems mūsų orus, tad didesni pasikeitimai nenumatomi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas