Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 07 22

Orai.lt: savaitgalį bus lietinga ir vėsu, kai kur lis smarkiai

Šeštadienį iš pietvakarių atkeliavęs atmosferos frontas atneš niūroką dieną. Danguje bus nemažai debesų, saulė pasirodys retai.
Vasaros lietus nuplovė Vilnių
Vasaros lietus nuplovė Vilnių / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Daugelyje rajonų sulauksime trumpo lietaus, jį lydės perkūnija. Vietomis palis ir smarkiai. Pūs vidutinio stiprumo besikeičiančios krypties vėjas, o perkūnijos metu gūsiai sustiprės ir sieks 15–17 m/s. Įdienojus šiluma visai nedžiugins ir didesnėje Lietuvos dalyje sušils iki 16–19, rytiniuose rajonuose dar bus truputį šilčiau – šils iki 21 laipsnio šilumos.

Sekmadienio naktį debesų ims mažėti, tačiau trumpo lietaus vietomis vis dar sulauksime. Pūs vidutinio stiprumo pietvakarių krypties vėjas. Naktį temperatūra pažemės iki 10–15, Kuršių nerijoje liks šilčiau – apie 17 laipsnių šilumos.

Tikslią ir ilgalaikę jus dominančios vietovės orų prognozę rasite čia – Orai.lt

Sekmadienio dieną iš vakarų atslinks dar viena lietaus zona. Daug kur palis, vyraus trumpi lietūs. Kai kur gali sugriaudėti perkūnija. Pietvakarių vėjas bus juntamas. Šilumos ir toliau bus nedaug ir termometro stulpeliai rodys 17–22 laipsnių šilumą.

Naują savaitę pasitiksime taip pat su lietingais, bet truputį šiltesniais orais. Pirmadienio naktį lietus lankysis vietomis, o dieną vėl išplis į daugelį rajonų. Naktis bus šiltesnė ir atvės iki 10–15, o dieną šils taip pat daugiau – iki 21–26 laipsnių šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas