Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 12 26

Orai.lt: smarkesnis šaltis dar grįš

Po besikartojančių snygių gerokai ūgtelėjusi sniego danga artimiausiomis dienomis mažai keisis, nesitrauks ir šalto oro masyvas.
Žiema Vilniuje
Žiema Vilniuje / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Antrąją Kalėdų naktį temperatūrą švelnino gana tankūs debesys, protarpiais žėrę negausų sniegą ir oro maišymasis dėl stiproko vakarų vėjo. Temperatūra nenukrito žemiau 8 laipsnių šalčio.

Tikslią ir ilgalaikę jus dominančios vietovės orų prognozę rasite čia – Orai.lt

Antrąją Kalėdų dieną tikimasi daugiau pragiedrulių ir ilgesnių saulėtų tarpsnių ypač antroje dienos pusėje. Tačiau dar didesnėje šalies dalyje protarpiais pasnigs. Vėjas daugiausia pūs iš šiaurės vakarų, pamažu rimdamas. Tik šiaurės rytiniuose rajonuose pirmoje dienos pusėje vėjas bus dar gana stiprus, pustantis purų sniegą. Temperatūra sieks apie nuo 0 iki 4 laipsnių šalčio, o vakariniame šalies pakraštyje dienos pradžioje bus iki 2 laipsnių šilumos. Popietę temperatūra kris.

Pirmadienį gausiau snigti jau neturėtų. Vėjas nurims. Naktį vietomis kils rūkas, nušarmos šerkšnas. Šals smarkiau, nuo 8 iki 13 laipsnių, tik vakariniame šalies pakraštyje bus apie 4-6 laipsnius šalčio. Dieną temperatūra svyruos tarp 1-6 laipsnių šalčio. Vėjas pamažu kryps iš pietų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas