Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 02

Orai.lt: trečiadienį sulauksime net iki 14 laipsnių šalčio

Antradienį ciklonas jau nebus toks aktyvus ir tols nuo Lietuvos. Orai po truputį gerės. Nedideli krituliai iškris dar daugelyje vietovių. Vėjas rims. O temperatūra pakils iki 0-5 laipsnių šilumos.
Sniegas Vilniuje
Sniegas Vilniuje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Orai.lt

Trečiadienio orai ramūs. Žymesnių kritulių nenumatoma. Naktį ir rytą kai kur pasirodys rūkas, formuosis plikledis. Naktį atšals iki 4–9, vietomis net iki 14 laipsnių šalčio. Dieną, džiuginant saulei, galima tikėtis 0–5 laipsnių šilumos, praneša orai.lt.

Ketvirtadienį iš pietų artės naujas žemo atmosferos slėgio sūkurys. Vėl dangus apsiniauks ir pradės kristi krituliai, daugiausia snigs. Stiprės šiaurės rytų, rytų vėjas. Naktį temperatūra pasvyravusi tarp 1–6 laipsnių šalčio, dieną pasieks 0–5 laipsnius šilumos. 

Drėgni ir su krituliais orai išliks penktadienį. Sukinėsis vidutinio stiprumo šiaurės rytų, šiaurės vėjas. Naktį temperatūra bus artima nuliui, o dieną vėl teks džiaugtis vos 0–5 laipsnių šiluma. 

Kol kas nežada orai keistis ir savaitgalyje. Nors kritulių bus nedaug, bet naktys bus šaltesnės, o dienomis temperatūra kops aukščiau nulio laipsnių padalos. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas