Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2018 09 08

Orai.lt: vasariškai šilti orai trauktis dar neskuba

Savaitgalį ir toliau džiugins šilti orai, trumpas lietus pasirodys tik vietomis, o kitą savaitę Atlanto ciklonai atneš orų permainas.
Kiemas
Kiemas / 123RF.com nuotr.
Temos: 2 Orai.lt Orai

Šeštadienį šalyje debesuotumas bus labai nevienodas: saulė dažniau švies centriniuose ir šiauriniuose rajonuose, tuo metu šalies pietryčiuose debesų bus daugiau. Po pietų tankesni debesys atkeliaus ir į vakarinius šalies rajonus, vakarėjant čia vietomis trumpai palis, gali ir perkūnija sugriaudėti. Pūs nelabai stiprus pietryčių, pietų vėjas, tik pajūryje įdienojus pasisuks gaivesnis vakaris. Temperatūra antroje dienos pusėje daug kur pakils iki 22-27 laipsnių, tik pajūryje dėl vakarų vėjo ji svyruos apie 20 laipsnių.

Sekmadienį debesų bus daugiau. Naktį trumpai palis daugiausia Žemaitijoje, dieną vienas kitas lietaus debesis praslinks skirtinguose šalies regionuose, po pietų kai kur griaudės perkūnija. Vėjas išliks nestiprus, nepastovios krypties. Naktį temperatūra pažemės iki 11-16 laipsnių, dieną kils iki 21-26, pajūryje ir Vakarų Žemaitijoje bus vėsiau, apie 17-20 laipsnių.

Pirmadienį orai dar smarkiai nesikeis. Naktį tik kai kur trumpai palis, dieną trumpai nulis didesnėje šalies dalyje, gali ir perkūnija sugriaudėti. Pūs nestiprus, besikeičiančios krypties vėjas. Naktį atvės iki 10-15, dieną šils iki 20-25 laipsnių šilumos.

Antradienį orai keisis – Lietuvą pasieks lietingas, vėjuotas ir vėsius orus plukdantis Atlanto ciklonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas