Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2018 11 16

Orai.lt: virš Lietuvos įsitvirtins šalta oro masė

Ryčiau besisukantis anticiklonas penktadienį lems ir Lietuvos orus. Lietaus tikimybė bus maža, be to atsiras šiek tiek pragiedrulių. Pūs silpnas vėjas. Dieną temperatūra kils nenoriai, rytuose bus tarp 2 ir 4, o vakaruose šiek tiek šilčiau – 4-7 laipsniai šilumos.
Rytinė šalna Vilniuje
Rytinė šalna Vilniuje / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Šeštadienio naktį išliks sausa, kai kur eismo sąlygas sunkins susiformavęs rūkas. Temperatūra daugelyje rajonų bus neigiama, taigi kai kur reikės pasisaugoti plikledžio, labiausiai atšals pietryčiuose vietomis iki 3-5 laipsnių, o vakariniuose rajonuose laikysis daugiausia teigiama 0-3 laipsnių šiluma. Šeštadienio dieną debesuotumas didės, bet žymesnių kritulių nenumatoma. Temperatūra bus panaši kaip ir penktadienį.

Sekmadienio naktį vis dar vyraus sausi orai, tik kai kur tikėtini nedideli krituliai. Vidutinio stiprumo vakarų, šiaurės vakarų vėjas į Lietuvą neš šiltesnį orą: žemiausia temperatūra tarp 0 ir 5 laipsnių šilumos, tik pietryčiuose dar kai kur silpnai pašals. Dieną stiprokas vėjas ims pūsti iš šiaurės, šiaurės rytų. Drėgmės pritvinkę debesys apims didžiąją šalies dalį, daug kur palis. Termometrai rodys 3-8 laipsnių šilumą, šilčiausia bus Žemaitijoje ir prie jūros.

Pirmadienis irgi nebus sausas. Daugelyje rajonų vyraus negausus lietus, tačiau kai kur kris ir šlapios snaigės. Tiek naktį, tiek ir dieną temperatūra skirsis mažai – bus tarp 1 ir 5 laipsnių šilumos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas