Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2017 04 11

Orai.lt: vyraus vėsūs ir drėgni orai

Antradienio dieną orus lems pietvakarinė ciklono dalis. Diena bus debesuota su pragiedruliais, protarpiais lis, bet kai kur gali iškristi viena kita šlapia snaigė ar sniego kruopos.
Lietus
Lietus / 123rf.com nuotr.

Bus vėjuota – vakarų vėjo gūsiai daug kur sieks 15–18 m/s. Oras bus vėsesnis nei pirmadienį, temperatūra pakils tik iki 5–10 laipsnių šilumos.

Trečiadienio naktį vienas ciklonas trauksis, o kitas dar tik artės, tad nedideli krituliai iškris tik vietomis, daugiausia šiaurės rytiniuose rajonuose. Vėjas suksis iš pietvakarių, ir jau bus silpnesnis. Oro temperatūra beveik visoje šalyje išliks teigiama – 1–4 laipsniai šilumos, tik Žemaitijoje kai kur pašals iki 1 laipsnio šalčio. Dieną atskubės naujas ciklonas. Vyraus debesuoti orai, o lietus pasirodys visur. Vėjas pasisuks iš vakarų ir šiek tiek sustiprės. Oro temperatūra dieną kils lėtai, tad sulauksime tik 4–9 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienį didesnių orų permainų nesulauksime. Daug kur palis tiek naktį, tiek dieną. Pietvakarių, vakarų vėjas dieną pereis į šiaurės vakarų, tačiau nebus stiprus. Naktį temperatūra svyruos tarp 2–7, dieną 5–10 laipsnių šilumos.

Penktadienį nedidelių kritulių, daugiausia lietaus, sulauksime tik kai kur. Naktį pašals daug kur, temperatūra svyruos tarp 4 laipsnių šalčio ir 1 laipsnio šilumos, o dieną sušils iki 4–9 laipsnių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas