Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 09 18

Orai.lt: šiluma niekur nesitrauks

Naują savaitę sutiksime ir toliau šiltais ir gana maloniais orais.
Ruduo Labanoro girioje
Ruduo Labanoro girioje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šiandien bus nepastoviai debesuota, daugiausia saulės sulauks vakariniais šalies rajonai. Kai kur praslinks trumpi lietaus debesys, daugiausia vyraus nedidelis lietus ir didžiausia jo tikimybė bus ties pietrytiniais rajonais. Gali sugriaudėti ir pavienės perkūnijos. Pūs rytų, pietryčių nestiprus vėjas. Įdienojus lepins šiluma ir temperatūra neprimins rudens – šils iki 21-26 laipsnių šilumos. Labiausiai šiluma džiugins pietinius šalies rajonus.

Antradienio naktį kai kur, daugiausia ties rytiniais rajonais, truputį palis. Pūs vidutinio stiprumo pietryčių vėjas. Naktis išliks šilta ir temperatūra svyruos tarp 12-17 laipsnių šilumos.

Antradienio dieną šalį pasieks šaltasis atmosferos frontas. Lietaus debesys slinks per daugelį rajonų, kai kur perkūnija sugriaudės, vietomis palis ir smarkiai. Vėjas suksis iš pietvakarių, bus smarkokas, o kai kur gūsiai stiprės iki 15-18 m/s. Dieną temperatūra kils iki 20-25 laipsnių šilumos.

Tikslią ir ilgalaikę orų prognozę skaitykite Orai.lt.

Trečiadienį palis jau tik vietomis, daugiausia ties rytiniais ir šiauriniais regionais. Vėjas liks pietvakarių, apysmarkis, pajūryje gūsiai iki 15-17 m/s. Naktį temperatūra pažemės iki 10-15, o diena bus vėsesnė ir šils iki 17-22 laipsnių.

Ketvirtadienį įsivyraus vėl sausesni orai. Lietaus nelaukiama. Pietinių krypčių vėjas bus vidutinio stiprumo. Šiluma ir toliau maloniai džiugins, nes naktį bus apie 10-15, o dieną vėl šils sparčiau ir sieks 21-26 laipsnių šilumą.

Penktadienis taip pat numatomas gražus ir saulėtas. Žymesnio lietaus nelaukiama. Pietryčių krypties vėjas laikysis vidutinio stiprumo. Naktis bus šilta ir atvės iki 12-17, dieną lepins ta pati 21-26 laipsnių šiluma.

Pagal dabartinius duomenis kitą savaitgalį vėl išaugs lietaus tikimybė, o šilumos bus truputį mažiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas