Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 23

Orų prognozė, negailestinga „Winter rally“ žiūrovams: šeštadienio naktį atšals iki 25 laipsnių

Sinoptikė Ieva Nariūnaitė prognozuoja, kad ketvirtadienį šalčiausia bus Varėnoje. O šeštadienio naktį daugelyje Lietuvos rajonų atšals iki 25 laipsnių šalčio.
Žiema Vilniuje
Žiema Vilniuje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pasak sinoptikės, jau ketvirtadienio naktį nuo Skandinavijos atkeliaus sniegas. Vietomis tvyros rūkas, susidarys šerkšnas, jis išsilaikys visą dieną.

Šalčio židinys persikels į pietvakarinę šalies pusę. Šals iki 17–19. Varėnos apylinkėse – iki 20–22 laipsnių šalčio. Švelniausias klimatas – pajūryje. Čia temperatūra svyruos tarp 9–11 laipsnių šalčio.

Šiaurėje ir rytuose vyraus 13–15 laipsnių šaltis.

Ketvirtadienį dieną telksis daugiau debesų. Šiauriniuose rajonuose ir pajūryje pasnyguriuos. Klaipėdoje laikysis lengvas šaltukas. Šiaurėje ir rytose temperatūra svyruos tarp 6–8 laipsnių. Keliaujant į pietus sniego tikimybė mažės, bet bus šalčiau (7–10 laipsnių žemiau nulio).

Per kitas dvi paras žymesnio sniego nenumatoma, bus keliais laipsniais šalčiau. Penktadienio naktį temperatūra vietomis kris iki 23 laipsnių, o vėlyvą šeštadienio vakarą vietomis šals jau iki 25 laipsnių. Tad žiemos ralio Utenoje „Winter rally“ žiūrovams gali tekti smarkiai pašalti. Kaip ir kiekvienais metais.

Daugiau apie orus skaitykite orai.lt.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas