Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
07 11 /18:45

Po audros šeštadienį laukia dar neregėti karščiai: gali būti ir +35 laipsniai

Po ketvirtadienį per Lietuvą slenkančios audros ir lietingo bei gaivesnio penktadienio šeštadienį karščiai sugrįš su nauja jėga. Meteorologai prognozuoja tokią kaitrą, kokios šiemet dar nebuvo.
Karščio banga užpuolė Vilnių
Karščio banga užpuolė Vilnių / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba prognozuoja, kad šeštadienį Vilniuje bus debesuota su pragiedruliais, gali palyti, o dieną oras įkais iki 33 laipsnių karščio. Kaune irgi gali palyti, o popietę oras įkais net iki 34 laipsnių karščio. Klaipėdoje šeštadienį bus ir apsiniaukę, ir saulės, o sušilti gali iki 27 laipsnių. Panašūs orai numatomi ir Palangoje.

Šiauliuose irgi gali palynoti, o oras įkais iki 33 laipsnių šilumos. Panevėžyje irgi gali palyti, o įšils daugiausia iki 31 laipsnio.

Marijampolėje irgi gali nulyti, kais iki 32 laipsnių. Alytuje po gaivesnio penktadienio šeštadienį vėl sugrįš tvankuma ir įšils iki 32 laipsnių.

Tuo tarpu Druskininkuose ir Varėnoje po gražaus penktadienio ir tropinės nakties, kai oro temperatūra nenukris žemiau 20 laipsnių, laukia itin karštas šeštadienis. Popietės valandomis, kai debesys prasisklaidys, oras gali įkaisti net iki 35 laipsnių karščio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus