Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 11 26

Žiema lenkų kelininkus užklupo netikėtai – teko uždaryti aplinkkelį prie Gdansko, strigo vilkikai

Ne tik Lietuvos kelininkus žiema kasmet užklumpa netikėtai. Pasirodo, kaimyninėje Lenkijoje situacija panaši – antradienio naktį gausiai pasnigus teko uždaryti Trimiesčio aplinkkelį vakarinėje šalies dalyje šalia Gdansko, rašo Lenkijos žiniasklaida.
Pavasarišką saulę Vilniuje vėl pakeitė sniegas
Sniegas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Antradienio naktį ir rytą užsnigo Pamario regioną. Ypač sudėtingos eismo sąlygos susidarė Trimiesčio aplinkkelyje, kuriuo vairuotojai aplenkia Gdanską, Gdynę ir Sopotą, praneša gazeta.pl.

Krituliai čia prasidėjo naktį, iš pradžių intensyviai snigo ir lijo, paryčiais pasipylė kruša, o apie 6 valandą vietos laiku pradėjo stipriai snigti. Nors, kaip teigiama, kelininkai darbą pradėjo dar 3 valandą nakties, staigmenų neišvengta.

Tuoj po 6 val. aplinkkelyje link Gdynės kelią užblokavo sunkvežimiai, negalėję pakilti į kalną. Dalis aplinkkelio buvo uždaryta, eismas kreipiamas tik viena kelio juosta, susidarė spūstys. 

Pabarsčius kelią, vilkikai pajudėjo, tačiau eismo sąlygos pagerėjo tik po kelių valandų. Todėl spūstys susidarė ne tik pačiame aplinkkelyje, bet ir privažiavimo keliuose, taip pat automobilių eismas sustojo Trimiesčio gatvėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas