Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
12:05

P.Gražulis nustebino ir Europos Parlamentą: potvyniai – Dievo bausmė Europai

Europarlamentaras Petras Gražulis sukėlė juoką Strasbūre. Eropos Parlamento plenerinėje sesijoje, kur buvo kalbama apie Europą siaubiančius potvynius ir nagrinėjami rimti klausimai, P.Gražulis prabilo apie Dievo bausmę senajam žemynui ir ne tik jam.

Trumpu vaizdo įrašu iš Strasbūro socialiniame tinkle pasidalijo politikė, visuomenės veikėja Karolina Štelmokaitė.

„Žmonės, ar žinojote, kad tarp potvynių Europoje ir genderizmo yra tiesioginis ryšys? Petras Gražulis vėl smogė Europos Parlamente. Aš esu tolerantiška plataus rango išsišokimams, bet šitas tai virš visko.

Veiksmas vyksta plenarinėje Europos Parlamento sesijoje Strasbūre.

Susirinkę europarlamentarai dalyvauja svarbiausioje plenarinės sesijos diskusijoje (KEY DEBATE) dėl siaubingų potvynių pastarosiomis dienomis Vidurio ir Rytų Europoje, per kuriuos žuvo mažiausiai 23 žmonės, yra dingusių, tūkstančiai prarado namus, daugybė žmonių evakuota, apgriauti istoriniai Europos miestai, žodžiu, tema labai skaudi, tragedija vis dar besitęsianti, tai galingiausias potvynis per dešimtmečius...

Didžioji dauguma politikų ta proga reiškia solidarumą su nukentėjusiaisiais ir šalimis, siūlo įvairias priemones, kaip stiprinti Europos atsako į krizes mechanizmą, strateginį rezervą ir kaip vieningai kovoti su tokiomis nelaimėmis dabar ir ateityje.

Ir štai, mėlyna kortele pertraukdamas panašiai kalbantį europarlamentarą iš Graikijos Arnaoutoglou, išstoja europarlamentaras iš Lietuvos – Petras Gražulis. Salė juokiasi, bet man visai nebejuokinga – kadencija dar tik prasidėjo“, – rašė K.Štelmokaitė.

Vaizdo įraše, baigus kalbėti parlamentarui Sakiui Arnaoutoglou, savo poziciją išsakė P.Gražulis.

„Aš noriu jūsų asmenyje paklausti visų europarlamentarų ir ne tik. Apaštalas Lukas savo evangelijoje sako, kad be Dievo žinios nuo žmogaus nė vienas plaukas nenukris.

Ir toliau jis kalba: kai tauta nusigręš nuo Dievo, Dievas nubaus tautą. Europa išduoda krikščioniškas vertybes, ir ne tik Europa. Nusigręžė nuo Dievo. Propaguoja genderizmą, homoseksualumą. Ar tai nėra Dievo bausmė Europai?“ – kalbėjo Lietuvos politikas.

Po šio pasisakymo Europos Parlamento nariai sunkiai galėjo suvaldyti juoką.

„Aš norėčiau atsakyti į šį klausimą. Tema, kuria mes kalbame, yra rimta tema. O Dievas yra mums suteikęs smegenis ir tai galioja kiekvienai religijai – kad mes įjungtume savo pačių galvas, o ne žiūrėtume į tai, kas vyksta, nieko nedarydami“, – komentuodamas P.Gražulio pasisakymą kalbėjo S.Arnaoutoglou.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas