Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
10 04

Pasakiška sėkmė: Lietuvoje nupirktas „Eurojackpot“ loterijos bilietas laimėjo beveik 81 mln. eurų

Šį penktadienį kažkam Lietuvoje gyvenimas pasikeitė iš esmės – pagrindinis tarptautinės loterijos „Eurojackpot“ prizas – beveik 81 mln. eurų – atiteko Lietuvoje pirkto bilieto savininkui.
„Olifėja”
„Eurojackpot“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Už visus septynis teisingus skaičius laimėtojui atiteks 80 982 878 eurai ir dar 60 centų. Apie tai skelbiama loterijos interneto svetainėje eurojackpot.de. Ten pažymima, kad laimingas bilietas įsigytas Lietuvoje.

Prizas už antrąją vietą yra nepalyginamai kuklesnis. Badeno-Viurtembergo žemėje Vokietijoje pirktas bilietas, kuriame teisingi buvo šeši skaičiai, jo savininkui atnešė tik 2 498 475,20 euro.

Loterija „Eurojackpot“ vykdoma 19-oje Europos šalių: Danijoje, Vokietijoje, Estijoje, Suomijoje, Graikijoje, Italijoje, Islandijoje, Kroatijoje, Latvijoje, Lietuvoje, Nyderlanduose, Norvegijoje, Lenkijoje, Švedijoje, Slovakijoje, Slovėnijoje, Ispanijoje, Čekijoje ir Vengrijoje.

„Lietuvoje loterija pradėta organizuoti 2013 metais. Nuo tada loterija daugybę mūsų tautiečių pavertė įspūdingų sumų laimėtojais, o keletą – net ir multimilijonieriais! 2015 metais kaunietis loterijoje laimėjo 7,6 milijono eurų. 2022 metų pradžioje vilnietis pagerino visų Baltijos šalių laimėjimų rekordą, kai susižėrė daugiau nei 24 milijonus eurų, ir iškart pateko į turtingiausių Lietuvos žmonių 200-tuką! 2023 m. Joninių naktis vilniečiui padovanojo 2,2 mln. eurų laimėjimą“, – primenama „Eurojackpot“ loterijos atstovų Lietuvoje svetainėje loto.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas