Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

A.Lukašenka paaiškino, kodėl neturi mobiliojo ir kodėl jaučiasi nejaukiai, kai jį giria

Autoritarinis Baltarusijos prezidentas Aliaksandras Lukašenka sakė, kad jaučiasi nejaukiai, kai jį giria, bet mano, jog jis to nusipelnė. Taip pat jis paaiškino detaliau, kodėl nesinaudoja mobiliuoju telefonu.
Aliaksandras Lukašenka
Aliaksandras Lukašenka / Imago / Scanpix nuotr.

„Šią realybę reikia priimti ramiai. Tegul geriau sako apie mane gerus dalykus, kai aš nebūsiu prezidentas. Tai bus geras dalykas. O kai esi valdžioje, pavaldiniai pradeda tave girti – jaučiuosi nejaukiai, nors ir suprantu, kad to nusipelniau“, – A.Lukašenkos spaudos tarnyba cituoja jo žodžius, pasakytus Vitebsko valstybiniame universitete vykusiame renginyje „Atviras mikrofonas su prezidentu“.

Jis taip pat atsakė į klausimą, ar turi mobilųjį telefoną. „Ne ir niekada neturėjau. Dėl daugelio priežasčių. Pirma, man jo nereikia. Norėdamas pasikalbėti (mobiliuoju telefonu kalbu labai retai), turiu apsaugos tarnybą. Ji turi ir valstybinius ryšius, ir visus telefonus. Jei reikės, jie man praneš, ir aš pasikalbėsiu“, – sakė autoritarinis Baltarusijos vadovas.

A.Lukašenka taip pat ragino atsargiai elgtis su istorija, nes ji neva dažnai „kuriama“ tam tikram laikui, kai gyveno tam tikri lyderiai ir valstybių vadovai. „Nuo ko aš stengiuosi apsaugoti mūsų kartą. Ypač inteligentiją. Todėl niekada neaukštinu intelektualų, niekada jų neglostau, neglostau, nevilioju pinigais. Jokiu būdu ne“, – sakė A.Lukašenka, kurį cituoja naujienų agentūra „RIA Novosti“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas