Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Audra Škotijoje apvertė krioklį

Šią savaitę Jungtinės Karalystės šiaurėje siautusi audra Henry nustebino ir prie atšiauraus Škotijos klimato įpratusius gyventojus – Malo saloje vandens krioklį vėjas apvertė aukštyn.
Audra Škotijoje apvertė krioklį
Audra Škotijoje apvertė krioklį / Video kadras

Vakarų Škotijos saloje dirbantis Reubenas O’Connellis nufilmavo, kaip 40 metrų per sekundę greitį siekęs vėjas į viršų kėlė kriokliu nuo uolos tekėjusį vandenį, rašo „Scotsman“.

Vyras filmuota medžiaga pasidalijo su savo darbovietės „Isle of Mull Cottages“ puslapyje „Facebooke“. Įrašas jau peržiūrėtas apie 1,5 mln. kartų.

Waterfall... up.

The stormy winds on Mull today were turning the waterfalls upside down! This was looking toward Ardmeanach 'The Wilderness' on the island's west coast.www.isleofmullcottages.com

Posted by Isle of Mull Cottages on Monday, 1 February 2016

Malo salos, kurios vakarinius krantus skalauja Atlanto vandenynas, gyventojams dažnai tenka iškęsti stiprius vėjus ir lietų. R.O’Connellis prisipažino, kad toks vaizdas nėra neįprastas saloje, tačiau anksčiau jis to nenufilmuodavo.

Audra Henry – jau trečioji audra per kelias savaites, siunčianti išbandymus škotams. Daugiau kaip 3 tūkst. namų ūkių liko be elektros, kai kur buvo uždarytos mokyklos, tiltai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento