Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Austrijoje banko darbuotojui į upę įkrito 90 tūkstančių eurų

Austrijoje paskutinę vieno banko filialo dieną darbuotojas turėjo į centrinį banką nugabenti 90 tūkstančių eurų.Tačiau jo automobilis tariamai patyrė nesėkmę, esą buvo pradurta padanga ir į upę įkrito keli maišai pinigų, skelbia „Spiegel“.
Derybos dėl biudžeto lengvos nebus.
Pinigų pilnas lagaminas / Reuters/Scanpix nuotr.

Esą pinigai į upę nugarmėjo visiškai atsitiktinai, bent jau taip skamba viena šios istorijos versija. Kaip pranešė „Salzburger Nachrichten“, automobilį nelaimė ištiko kelyje tarp dviejų bankų. Norėdamas suremontuoti padangą, darbuotojas išėmė maišus su pinigais iš automobilio ir pastatė ant stačios upės kranto. Tuomet pinigai ir įkrito.

Paaiškėjo, kad incidentas įvyko dar gegužės 7 dieną. Įkritusius pinigus „žvejojo“ ir policija, ir ugniagesiai bei kalnų gelbėtojai. Tačiau jie iš upės ištraukė tik 3 300 eurų. Bankas pareiškė, kad darbuotojas pažeidė pinigų gabenimo taisykles ir nuo platesnių komentarų atsiribojo.

Įvykio liudytojų nėra. Policija atsisakė pradėti tyrimą. Laikraščio duomenimis, vyras pinigus į centrinį banką turėjo nuvežti, nes filialas dėl prastų rezultatų buvo uždaromas.

Valdžia tikisi, kad niekas nesileis ieškoti į sraunią upę su kriokliais įkritusių pinigų, nes tai sukeltų pavojų gyvybei. Anot pareigūnų, ieškoti pinigų „būtų beprasmiška“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento