Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Clintonai palaikė daugiau ryšių su Rusija negu D.Trumpas, sako Baltieji rūmai

Buvusi JAV valstybės sekretorė Hillary Clinton ir jos vyras eksprezidentas Billas Clintonas pastaraisiais metais palaikė daugiau ryšių ir asmeninių kontaktų su Rusija negu dabartinis Jungtinių Valstijų vadovas Donaldas Trumpas, penktadienį pareiškė Baltųjų rūmų atstovas Seanas Spiceris.
Hillary ir Billas Clintonai
Hillary ir Billas Clintonai / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Kalbant apie „ryšius“ su Rusija, reikia prisiminti, kad vienintelis JAV prezidento D.Trumpo kontaktas su Rusija įvyko prieš daug metų... Manau, jis prieš kelerius metus kažkam (Rusijoje) pardavė pastatą – štai ir viskas, ką galima pasakyti apie jo „ryšius“, – per spaudos konferenciją sakė S.Spiceris.

Tačiau jis pažymėjo, kad H.Clinton ir ankstesnė JAV administracija tikriausiai yra užmezgusi daug daugiau kontaktų su Maskva, „bet niekam nekyla klausimų, ką darė ji“.

Kalbėdamas apie galimus buvusios D.Trumpo rinkimų kampanijos varžovės H.Clinton ryšius su Rusija S.Spiceris paminėjo skandalą dėl lėšų, paaukotų jos šeimos labdaros fondui „Clinton Foundation“, ir B.Clintono sakytas kalbas, už kurias buvęs prezidentas gaudavo didžiulius honorarus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas