Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

D.Trumpas sako, kad iki 2024 m. rinkimų nebedalyvaus jokiuose debatuose

Respublikonų kandidatas į prezidentus Donaldas Trumpas ketvirtadienį pareiškė, kad prieš rinkimus nedalyvaus kituose prezidento rinkimų debatuose su viceprezidente Kamala Harris, po to, kai kelios apklausos parodė, kad jo varžovė demokratė laimėjo šią savaitę vykusius debatus.
Buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas
Buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas / „Reuters“/„Scanpix“

Įraše savo socialinės žiniasklaidos platformoje „Truth Social“ D.Trumpas teigė, kad viceprezidentė Kamala Harris galėjo priimti pasiūlymą rugsėjo 4 d. debatuoti per „Fox News“ arba susitarti dėl antrų debatų prieš „ABC News“ debatus.

„Ji nepasirodė „Fox“ debatuose ir atsisakė dalyvauti NBC ir CBS debatuose. KAMALA TURĖTŲ SUTELKTI DĖMESĮ Į TAI, KĄ JI TURĖJO NUVEIKTI PER PASTARĄJĮ BEVEIK KETVERIŲ METŲ LAIKOTARPĮ. TREČIŲJŲ DEBATŲ NEBUS!“, – rašė jis.

Prieš antradienį vykusius debatus D.Trumpas birželio mėn. dalyvavo debatuose su JAV prezidentu Joe Bidenu.

Nors D.Trumpas antradienį gyrė savo pasirodymą prieš K.Harris, šeši respublikonų rėmėjai ir trys D.Trumpo patarėjai, kurie anksčiau šią savaitę kalbėjosi su naujienų agentūra „Reuters“, teigė manantys, kad K.Harris laimėjo debatus daugiausia dėl to, kad D.Trumpas nesugebėjo išlikti prie pranešimo esmės.

K.Harris, kalbėdama mitinge netrukus po to, kai pasirodė D.Trumpo pranešimas, sakė: „Manau, kad esame skolingi rinkėjams surengti dar vienus debatus.“

Nors D.Trumpas savo pranešime teigė, kad apklausos parodė, jog jis laimėjo debatus, kelios apklausos parodė, kad, respondentų nuomone, K.Harris pasirodė geriau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas