Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

D. Trumpas vėl atsisakė pripažinti pralaimėjimą 2020 metų rinkimuose

Respublikonų kandidatas į JAV prezidentus Donaldas Trumpas per debatus vėl atsisakė pripažinti pralaimėjimą 2020 metų rinkimuose.
Donaldas Trumpas
Donaldas Trumpas / „Scanpix“/AP nuotr.

„Žiūrėkite, yra tiek daug įrodymų. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pažvelgti į juos (...) Aš gavau beveik 75 milijonus balsų, daugiausiai balsų, kiek kada nors yra gavęs bet kuris pareigas einantis prezidentas. Man buvo pasakyta, kad jei gausiu 63, o būtent tiek gavau 2016 metais, rinkimų pralaimėti negalima“, – teigė jis.

D.Trumpo šalininkai 2021 metų sausio 6 dieną šturmavo JAV Kapitolijų, siekdami panaikinti 2020 metų prezidento rinkimų, kuriuose demokratas Joe Bidenas įveikė D.Trumpą, rezultatus.

Buvęs JAV prezidentas taip pat kaltino buvusią Atstovų Rūmų pirmininkę Nancy Pelosi ir Vašingtono merę Muriel Bowser dėl nepakankamo saugumo per 2021 metų sausio 6-osios išpuolį prieš JAV Kapitolijų

„Aš nebuvau atsakingas už saugumą, – sakė jis antradienio vakarą vietos (trečiadienį Lietuvos) laiku. – Už tai buvo atsakinga Nancy Pelosi. Ji neatliko savo darbo.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas