Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

D.Trumpo komanda apsijuokė: surengė didžiąją spaudos konferenciją prie sodo prekių parduotuvės

Pasak didžiųjų JAV žiniasklaidos priemonių prognozių, JAV prezidento rinkimus pralaimėjusio Donaldo Trumpo komanda apsijuokė taip, kad vargu ar galima būtų labiau. Šeštadienį D.Trumpo komanda surengė tariamai didelę spaudos konferenciją šalia Filadelfijos sodo prekių parduotuvės, kuri įsikūrusi tarp krematoriumo ir sekso reikmenų parduotuvės. Manoma, kad D.Trumpo komandos nariai, užsakydami vietą spaudos konferencijai, paskambino ne ten.
Rudy Giuliani spaudos konferencija
Rudy Giuliani spaudos konferencija / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„The Guardian“ rašo, kad šeštadienio rytą, kai D.Trumpas buvo išvykęs atsipūsti į savo golfo klubą, prezidentas savo tviterio įraše, kuris vėliau buvo ištrintas, paskelbė apie būsimą „didelę spaudos konferenciją“ „Four Seasons“ Filadelfijoje.

D.Trumpas greitai patikslino savo pranešimą, kad spaudos konferencijos vieta bus ne „Four Seasons“ viešbutis, o „Four Seasons Total Landscaping“ – sodo prekių parduotuvė tarp krematoriumo ir sekso prekių parduotuvės miesto pakraštyje.

„Didžioji spaudos konferencija šiandien Filadelfijoje, „Four Seasons Total Landscaping“ – 11.30 val.!“ prezidentas tviteryje rašė 9.45 val.

„Four Seasons Hotel Philadelphia“ viešbutis greitai sureagavo į šiuos prezidento pranešimus ir patikino, kad spaudos konferencija vyks ne viešbutyje, o šalia parduotuvės.

D.Trumpo komanda taip ir nepatikslino, ar neįprasta spaudos konferencijos vieta buvo dėl to, kad kažkas suklydo paskambindamas ne tuo telefonu, ar dėl kitų priežasčių. Bet kuriuo atveju D.Trumpo teisininkas Rudy Giuliani atrodė keistai stovėdamas automobilių aikštelėje prieš minią žurnalistų šalia apšiurusio vieno aukšto pastato. Už R.Giuliani nugaros buvo nuleisti pakeliami vartai, apklijuoti D.Trumpo plakatais.

VIDEO: 'Don't be ridiculous': Rudy Giuliani learns about Biden win from reporters

Beje, R.Giuliani neįprastoje vietoje vardijant, kokių teisinių priemonių imsis D.Trumpas, siekiantis užginčyti rinkimų rezultatus, vienas reporteris prezidento teisininkui replikavo, kad J.Bidenas ką tik paskelbtas nugalėtoju. „Nebūk juokingas“, – atšovė R.Giuliani.

R.Giuliani skelbė apie neva suklastotus rinkimus, o spaudos konferenciją stebėję analitikai bei žurnalistai šaipėsi.

„Aš galėčiau rašyti anekdotus 800 metų, bet niekada nesugalvočiau nieko juokingesnio, nei užsisakyti savo didžiajai spaudos konferencijai „Four Seasons“, kuri pasirodė esanti „Four Seasons Total Landscaping“ automobilių stovėjimo aikštelė tarp sekso reikmenų parduotuvės ir krematoriumo“, – „Twitter“ parašė televizijos veikėjas Zackas Bornsteinas.

Blogerė Geraldine DeRuiter šyptelėjo: „Tikrasis herojus šiandien yra tas, kuris atsiliepė „Four Seasons Landscaping“ telefonu ir lyg niekur nieko priėmė užsakymą. Sveikinu tave, mano drauge patriote“.

„The Guardian“ priduria, kad dėl neįprastos spaudos konferencijos vietos kol kas nepavyko gauti komentarų nei iš D.Trumpo komandos, nei iš sodo reikmenų parduotuvės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius