Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Danijos paplūdimyje mirė du smėliu užpilti vaikai

Sekmadienį Danijoje nuošliauža po smėliu palaidojo du devynerių ir dvylikos metų berniukus. Iš po smėlio ištraukti vaikai sraigtasparniu nuskraidinti į ligoninę, tačiau abu jie mirė.
Paplūdimys Danijoje
Paplūdimys Danijoje / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Du berniukai iš Vokietijos mirė po smėlio mase, kuri palaidojo juos žaidžiančius Šiaurės jūros paplūdimyje Danijoje. Pasak Danijos policijos, berniukai buvo iš Miuncheno apylinkių.

Nelaimingas atsitikimas įvyko sekmadienį per nuošliaužą Niore Vorupiorio vietovėje Danijos šiaurėje. Vaikų buvo desperatiškai ieškoma, kol jie galiausiai buvo rasti praėjus 40 minučių po pirmojo pavojaus signalo, skelbia TVNET.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Danijos paplūdimyje mirė du smėliu užpilti vaikai
AFP/„Scanpix“ nuotr./Danijos paplūdimyje mirė du smėliu užpilti vaikai

Jiems buvo suteikta pirmoji pagalba ir sraigtasparniu nugabenti į ligoninę. Berniukų būklė buvo kritinė – antradienio vakarą jie mirė. Policija įvykį įvertino kaip „tragišką nelaimingą atsitikimą“.

Google Maps/Niore Vorupioris
Google Maps/Niore Vorupioris

Policijos išvadose teigiama, kad berniukai, žaisdami paplūdimyje, iškasė savotišką urvą, kuris galėjo sukelti nuošliaužą. Tačiau, kadangi pastaruoju metu smarkiai lijo, pakrantėje galėjo padidėti tokių nuošliaužų rizika, paaiškino policija. Nelaimės metu įvykio vietoje buvo vaikų, kurie buvo iš skirtingų šeimų, tėvai.

Sekmadienį regione užfiksuota dar viena nuošliauža. Dėl to teko gelbėti dešimtmetį vokiečių berniuką, kuris, laimei, nenukentėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne