Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Macronas pademonstravo raumenis apsimovęs bokso pirštines

Pirmiausia jis pademonstravo raumenis Ukrainos klausimu. Dabar Emmanuelis Macronas žengė dar toliau ir paskelbė nuotraukas, kuriose jis daužo bokso maišą išpampusiais bicepsais, taip rodydamas savo jėgą.

Prancūzijos prezidento fotografė „Instagram“ tinkle paskelbė dvi nuotraukas, praėjus kelioms dienoms po to, kai šalies vadovas viešai pradėjo laikytis kur kas griežtesnės pozicijos Rusijos atžvilgiu.

Neilgai trukus terminas „Rocky“ ėmė populiarėti socialinėje žiniasklaidoje. Kai kurie suabejojo, ar nuotraukos nebuvo „patobulintos“.

Abejojantys atkreipė dėmesį į jo bicepso dydį ir šalia besiboksuojančio 46 metų E.Macrono paskelbė nuotrauką su jo liesesne ranka, skelbia BBC.

„Instagram“ nuotr./Emmanuelis Macronas
„Instagram“ nuotr./Emmanuelis Macronas

Kiti juokavo ir socialiniame tinkle X skelbė nuotraukas, darytas fotografės Soazing de la Moissonnière, sakydami, kad jose E.Macronas, aistringas boksininkas, ruošiasi stoti į kovą su Rusija ir jos 71 metų prezidentu Vladimiru Putinu.

Nuotraukos buvo paskelbtos praėjus mažiau nei savaitei po to, kai Prancūzijos prezidentas pasiūlė neatmesti Vakarų karių siuntimo į Ukrainą galimybės.

Praėjusį ketvirtadienį kalbėdamas per Prancūzijos televiziją jis perspėjo, kad Rusija siekia išplėsti savo galią ir dabar nesustos.

„Jei paliksime Ukrainą ramybėje, jei leisime Ukrainai pralaimėti šį karą, tuomet tikrai Rusija kels grėsmę Moldovai, Rumunijai ir Lenkijai“, – sakė jis.

Šie vaizdai neliks nepastebėti jo priešininko Kremliuje, kuris ne kartą buvo nufotografuotas nuoga krūtine, kad parodytų savo asmeninę sportinę formą.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Putinas jodinėja
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Putinas jodinėja

Žinomas viešųjų ryšių ekspertas Gaspardas Gantzeris laikraščiui „Nice-Matin“ sakė, kad prezidentas norėjo, jog nuotraukos parodytų, kad „jis yra prancūzas kaip ir visi kiti... kad jis yra puikios fizinės formos... kad jis nori kovoti“.

Transliuotojas „CNews“ sakė apie nuotraukas: „Dviejose nuotraukose matome valstybės vadovą, pasirengusį kovai, jo žvilgsnis nukreiptas į bokso maišą. Tarsi jis būtų pasiryžęs įveikti savo priešininkus. Išraiškingi bruožai, išsipūtę raumenys, sukąsti dantys – prezidentas atrodo kaip tikras karys.“

Prancūzų savaitinis moterų žurnalas „Femme Actuelle“ nupiešė labiau liaupsinantį vaizdą, sakydamas, kad nuotraukos „smogė stipriai“, ir taip pat atkreipė dėmesį į išsipūtusius bicepsus.

Tačiau šios nuotraukos ne visiems Prancūzijoje patiko.

Opozicinių žaliųjų parlamento narė Sandrine Rousseau socialiniame tinkle X paskelbė nuotrauką su komentaru: „Kokia apgailėtina politika!“

„Poza atrodo turinti privalumų“, – teigė Prancūzijos dienraštis „Le Figaro“, tačiau pridūrė, kad nuotraukos sukėlė daug pašaipų.

E.Macronas yra vienas iš daugelio politikų, norinčių pademonstruoti savo sportinį meistriškumą.

Prezidentas V.Putinas garsėja tuo, kad ant žirgo šuoliavo nuoga krūtine, jam nesvetimos ledo ritulio rungtynės ar dziudo DVD išleidimas.

E.Macronas anksčiau pateko į laikraščių antraštes, paskelbęs nuotrauką labai atsipalaidavusio, kurioje jis vilki atsegtus marškinius ir demonstruoja krūtinės plaukus.

Jo žmona Brigitte Macron lapkritį sakė, kad prezidentas dukart per savaitę rengia bokso treniruotes.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Emmanuelis Macronas, 2022
AFP/„Scanpix“ nuotr./Emmanuelis Macronas, 2022
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Emmanuelis Macronas, 2017
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Emmanuelis Macronas, 2017

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito