Gruzijos politikai susimušė tiesioginio eterio metu

Du Gruzijos parlamento nariai televizijoje „Maestro“ susimušė tiesioginės laidos transliacijos metu. Konfliktas kilo tarp parlamento daugumai priklausančio Kobos Davitashvili ir mažumos atstovo Sergo Ratiani, skelbia lenta.ru.
Gruzijos politikai susimušė tiesiog laidos metu.
Gruzijos politikai susimušė tiesiog laidos metu. / Kadras iš Youtube.com

S.Ratiani pertraukė diskusijoje dalyvavusį kolegą ir žarstė kaltinimus tiek K.Davitashvili, tiek kitiems valdžios atstovams. Kaltinimai sukėlė K.Davitashvilį įsiutį, šis pareiškė: „Aš jus ištaškysiu, jus visus, tik paskirkite susitikimo vietą“.

„Gruzija Online“ pranešė, kad K.Davitashvili savo oponentą pavadino žudiku. Tai išgirdęs S.Ratiani atsistojo ir trenkė K.Davitashvili. Netrukus muštynių dalyvius išskyrė apsaugos darbuotojai. 

Po laidos S.Ratiani žiūrovų atsiprašė, tačiau pabrėžė, kad konfliktą išprovokavo K.Davitashvili įžeidinėjimai. 

Konfliktas kilo parlamentarams diskutuojant apie prezidentą Mikheilą Saakashvilį, kuris vasario 8 dieną nacionalinėje bibliotekoje turėjo pasakyti kalbą. Prieš renginį prie bibliotekos susirinko daugybė prezidento oponentų, kurie sumušė kelis jo partijos „Nacionalinis judėjimas“ narius. M.Saakashvilis atšaukė savo kalbą bibliotekoje ir ją pasakė iš savo rezidencijos. 

Po parlamento rinkimų, kuriuos laimėjo Bidzinos Ivanishvili vadovaujama koalicija „Gruzijos svajonė“, politinė situacija Gruzijoje pablogėjo. Koalicija suformavo savo vyriausybę, o M.Saakashvilio vaidmuo šalyje itin sumenko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento