Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Influenceris iš Kipro tapo europarlamentaru: milijonams papasakojo, kiek daug uždirba

Garsus influenceris iš Kipro tapo Europos Parlamento nariu ir papasakojo apie 8 000 eurų per mėnesį atlyginimą bei didžiulius priedus. Jo įrašą jau peržiūrėjo daugiau nei 6 milijonai gerbėjų.
Fidias Panayiotou
Fidias Panayiotou / Nuotr. iš asmeninio archyvo

Fidias Panayiotou, 24 metų Europos Parlamento narys iš Kipro, savo vaizdo įrašė papasakojo apie europarlamentarų pajamas, kurios jam sukėlė nuostabą.

Jaunuolis yra vaizdo tinklaraštininkas. Jo „YouTube“ kanalą prenumeruoja daugiau kaip 2,6 mln. žmonių.

Šių metų balandžio mėnesį F.Panayiotou, kaip nepriklausomas kandidatas, dalyvavo Europos Parlamento rinkimuose. Taip jis norėjo paskatinti jaunus žmones balsuoti. Jaunuolis prisipažino, kad anksčiau niekada nedalyvavo rinkimuose ir mažai ką žinojo apie politiką ir Europą.

Išrinktas EP nariu, F.Panayiotou reguliariai skelbia trumpus vaizdo įrašus apie parlamento darbą „Tik tok“ socialiniame tinkle, kuriame turi paskyras graikų ir anglų kalbomis.

@fidiasmep

How Much Politicians Get Paid

♬ original sound - fidias

Prieš kelias dienas jaunuolis atskleidė savo, kaip EP nario, pajamas.

„Kiekvieną mėnesį į kišenę įsidedu 8 000 eurų. Be to, kiekvieną darbo dieną ateinu čia, į parlamentą, ir pasirašau. Už tai gaunu papildomai 350 eurų, o tai man atrodo gana keista“.

Be to, per mėnesį skiriama 30 000 eurų jo komandos darbo užmokesčiui, taip pat 5 000 eurų EP nario biurui jo šalyje išlaikyti. Be to, europarlamentaras gali naudoti 4000 eurų per mėnesį savo darbo parlamente reklamai.

„Dar vienas smagus uždarbis – 10 000 eurų per mėnesį galiu skirti tam, kad žmonės atvyktų į parlamentą ir pamatytų bei suprastų, ką čia darau“, – dalijasi patirtimi F.Panayiotou.

Tačiau tai dar ne viskas. Jis turi ir papildomų privilegijų – pavyzdžiui, vairuotoją Briuselyje, verslo klasės bilietus skrydžiams namo. Šį naujojo europarlamentaro vaizdo įrašą jau peržiūrėjo daugiau nei 6,4 mln. jo gerbėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi