Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Iš karo Ukrainoje grįžęs rusas savo vaikų akivaizdoje nužudė žmoną

Iš karo Ukrainoje grįžęs Zavolžsko gyventojas Aleksandras M. nužudė savo žmoną Kateriną mažamečių vaikų akivaizdoje, pranešė „Nižegorodskaja pravda“, remdamasi šaltiniu teisėsaugos institucijose.
Policija Rusijoje
Policija Rusijoje / „Scanpix“/ITAR-TASS nuotr.

Pasak leidinio, vyras buvo girtas ir susipyko su žmona. Ginčo įkarštyje jis peiliu ją subadė savo 6 ir 7 metų sūnų akivaizdoje. Po to jis iškvietė greitąją medicinos pagalbą, tačiau moteris mirė, kol atvyko gydytojai.

Vyras buvo suimtas, iškelta baudžiamoji byla dėl nužudymo.

41 metų Aleksandras grįžo namo atostogų iš karo, į kurį buvo išvykęs kaip savanoris. Jo kaimynė pasakojo, kad prieš tai jis „daug gėrė“ ir „policija kartais atvykdavo penkis kartus per dieną“.

Mirusi moteris bus palaidota balandžio 20 d. Iš pradžių tam tikslui pinigai buvo renkami vieno iš vaikų klasėje, nes jos artimieji atsisakė apmokėti laidotuves.

Vėliau pasirodė žuvusiosios šeimos nariai ir pažadėjo pasirūpinti visomis išlaidomis. Rinkimo organizatorė vietos žiniasklaidą informavo, kad pinigų rinkimas jau baigtas. Jie buvo perduoti mokyklai.

Pačių vaikų likimas kol kas nežinomas. Šiuo metu turimais duomenimis, niekas iš giminaičių nenorėjo jų pasiimti, todėl berniukai gali būti išsiųsti į vaikų namus.

Kai kuriais duomenimis, jie gali būti išsiųsti padėti nukentėjusiems vaikams. Tam tikslui bus atidaryta jų asmeninė sąskaita.

Pačių vaikų likimas kol kas nežinomas. Šiuo metu turimais duomenimis, niekas iš giminaičių nenorėjo jų pasiimti, todėl berniukai gali būti išsiųsti į vaikų namus. Sprendimą priims globos institucijos.

Moteris tapo mažiausiai penktąja iš karo grįžtančių kariškių auka. Šią savaitę Pietų Osetijoje buvęs „Wagner“ pajėgų samdinys Georgijus Siukajevas peiliu subadė 38 metų cerebriniu paralyžiumi sergantį neįgalųjį Soslaną Valijevą.

ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./„Wagner“ grupės būstinė
ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./„Wagner“ grupės būstinė

Kovo pabaigoje Kirovo srityje už kaimyno nužudymą buvo sulaikytas iš kalėjimo paleistas „Wagner“ smogikas Ivanas Rosomachinas.

Praėjusiais metais įvykdytos dar dvi žmogžudystės. Spalio mėnesį teismas aštuoneriems metams nuteisė Sergejų Koršunovą, kuris peiliu subadė bendradarbį, o Udmurtijoje Sergejus Batujevas uždusino savo draugą ir planavo jo kūną sušerti kiaulėms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas