Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl raštelio tualete iš Krokuvos į Dubliną skridęs lėktuvas avariniu būdu nusileido Londone

„Ryanair“ lėktuvas, skridęs iš Krokuvos į Dubliną, buvo priverstas leistis avariniu būdu Londone, kadangi tualete buvo rastas įtarimų sukėlęs raštelis. Orlaivį lydėjo du Didžiosios Britanijos oro pajėgų naikintuvai.
„Ryanair“
„Ryanair“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo gazeta.pl, remdamasi BBC, „Ryanair“ kompanijos lėktuvas avariniu būdu nusileido Londono Stanstedo oro uoste. Orlaivio kapitonas tokį sprendimą priėmė, kadangi kilo įtarimų, jog lėktuve gali būti sprogstamųjų medžiagų.

Lėktuvas iš Krokuvos pakilo pirmadienį, 17 val. Po dviejų valandų jis turėjo leistis Dubline, tačiau nutiko kitaip. „Skrydžio metu lėktuvo tualete surastas raštelis su užuomina, kad orlaivyje yra sprogstamųjų medžiagų. Apie tai sužinojęs kapitonas laikėsi procedūrų ir leidosi artimiausiame oro uoste, o tai buvo Londono Stanstedas. „Raynair“ lėktuvą lydėjo du Didžiosios Britanijos oro pajėgų naikintuvai“, – skelbia gazeta.pl.

Lėktuvui nusileidus darbo ėmėsi britų teisėsauga, keleiviai buvo evakuoti, orlaivis apieškotas, bet nieko įtartino nesurasta.

Antradienio rytą Esekso policija pranešė, kad sulaikyti du vyrai – 47 ir 26 metų. Jie įtariami parašę minėtą raštelį apie pavojų lėktuve, abu atsidūrė areštinėje.

Kas buvo tame raštelyje, nepranešama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas