Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
08 22

Minia skanduoja „Treneris Walzas!“: politikas gyrė K.Harris ir pasakojo apie savo vaikystę

JAV Minesotos valstijos gubernatorius Timas Walzas Demokratų partijos nacionaliniame suvažiavime trečiadienį pasakė daug ovacijų sulaukusią kalbą, kurioje prisistatė milijonams amerikiečių, oficialiai priimdamas nominaciją kandidatūrai į viceprezidento postą.
Timas Walzas
Timas Walzas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Apie 15 minučių trukusioje kalboje T.Walzas glaustai nupasakojo savo gyvenimo istoriją: vaikystę ir paauglystę mažame Nebraskos miestelyje, kur dirbo vidurinės klasės šeimos ūkyje, patirtį dirbant su moksleiviais, kurie įkvėpė jį imtis politikos.

„Jie įžvelgė manyje tai, ką tikėjausi įskiepyti jiems: įsipareigojimą bendram gėriui, supratimą, kad mes visi esame tame kartu, ir tikėjimą, kad vienas žmogus gali padaryti didelį poveikį savo kaimynams“, – sakė jis, miniai skanduojant „Treneris Walzas!“

Atmosfera įkaito, kai 60-metis gubernatorius nusitaikė į respublikonų kandidatą Donaldą Trumpą, sakydamas, kad šis praleidžia „visą dieną įžeidinėdamas žmones ir kaltindamas kitus“.

Tačiau didžiąją savo kalbos Čikagos arenoje „United Center“ dalį T.Walzas skyrė Kamalos Harris kandidatūrai į prezidentės postą, negailėdamas jai pagyrų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai