Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV krečia naujas sekso skandalas, į kurį įsipainiojęs senatorius

Jauna iš Dominikos Respublikos kilus mergina teigia turėjusi lytinių santykių su 59-erių JAV senatoriumi Bobu Menendezu. Moters laišką paviešino Aktyvių piliečių atsakomybės ir etikos organizacija, įsikūrusi Vašingtone. Laiškas siųstas praėjusių metų balandį, jame teigiama, kad senatoriui keliuose vakarėliuose Dominikoje buvo teikiamos seksualinės paslaugos. Jas organizavo gydytojas Salomonas Melgenas, kuris ilgą laiką rėmė senatoriaus rinkimų kampaniją, remdamasi „The Daily Caller“ skelbia newsru.com.
Senatorius Bobas Corker, buvusi JAV sekretorė Hillary Clinton ir Bobas Menendezas (dešinėje)
Senatorius Bobas Corkeris, buvusi JAV sekretorė Hillary Clinton ir Bobas Menendezas (dešinėje) / AFP/Scanpix nuotr.

„Šis senatorius mėgo pačias jauniausias ir naujausias mergaites, – rašoma laiške, – Iš pradžių jis atrodė labai rimtas, nes su niekuo nebendravo. Bet tada paaiškėjo, kad jo skonis – labai rafinuotas.“

„The Daily Caller“ neatskleidžia merginos vardo, manoma, kad ji buvo jauniausia iš tų, su kuriomis senatorius linksminosi. Be to, laiško autorė baiminasi, kad ją suras, jei sužinos, kas parašė šį laišką. Ji pabrėžia nenorinti, kad laiške minimiems asmenims kiltų kokių nors problemų, tačiau tikisi, jog kitų jaunų mergaičių neištiks toks likimas, koks nutiko jai ir jos šeimai. 

Dominikietė tvirtina, kad buvo priimta dirbti į palydovių merginų tinklą, kuris buvo vadinamas „Doll Palace“. Kviesdama senatorių ir S.Melgeną linksmintis ji naudojo kodinį žodį „šokoladas“, tai reiškė, kad ji jau pasirengusi. Laiške moteris pasakoja apie savo sutenerį, namą, kuriame vyko pasilinksminimai, įvardijo net ir telefoną, iš kurio jai buvo skambinama. 

Visi vakarėliai Dominikos Respublikoje vyko 2010 metais, joje senatorius, kuris šiuo metu yra JAV Senato užsienio reikalų komiteto pirmininkas, yra dažnas svečias. Tiesa, oficialiai senatorius pranešė tik apie vieną išvyką, ji vyko 2010 metų kovą. Ši kelionė buvo skirta amerikiečių lėšoms pritraukti į Dominikos Respubliką. Dar dvi kelionės gydytojo S.Melgeno privačiu lėktuvu vyko tų pačių metų rugpjūtį ir rugsėjį. Apie jas iki šiol oficialiai nebuvo žinoma.

Ne pirmas skandalas

Praėjusių metų lapkritį dvi Dominikos prostitutės pasakojo, kad B.Menendezas už seksualines paslaugas joms sumokėjo tik 100 dolerių, nors žadėjo 500. 

Tai ne pirmas su šiuo vyru siejamas skandalas. Anksčiau jauna moteris spaudai davė interviu, kuriame pasakojo, kad B.Menendezui teikė seksualines paslaugas. Moteris teigė, kad su politiku miegoti pradėjo, kai jai tebuvo 16 metų, pasakojo, jog nuo 2009 metų su juo lytinių santykių turėjo tris kartus. Moteris gerai prisiminė datas, kada vyko  linksmybės su senatoriumi. 

Pats B.Menendezas neigia su prostitutėmis turėjęs kokių nors kontaktų.

Akių gydymo centro savininkas, medikas S.Melgenas, pasirodžius informacijai, gydymo įstaigoje sulaukė policijos pareigūnų vizito, šie atliko kratą. Manoma, kad ji susijusi su šia istorija. Gydytojas bet kokius įtarimus taip pat neigia ir teigia, kad tai tėra melas ir šmeižtas. 

Praėjusių metų lapkritį dvi Dominikos prostitutės pasakojo, kad senatorius B.Menendezas už seksualines paslaugas joms sumokėjo tik 100 dolerių, nors žadėjo 500. 

Kubiečio šaknų turintis B.Menendezas 1993 metais buvo Kongreso nariu, 2006-ais tapo senatoriumi, pernai juo buvo vėl perrinktas. Jis yra išsiskyręs, turi du vaikus. Gydytojas S.Melgenas ir jo šeima yra seni politiko rėmėjai. Nuo 1998 metų medikas bičiulio rinkimų kampanijoms išleido 393 tūkstančius dolerių. 

Senatoriaus biuras pranešė, kad politikas savo rėmėjui dar sausio pradžioje grąžino pinigus už dvi iš trijų 2010 metais į Dominikos Respubliką vykusių kelionių. Iš viso jam pervedė per 58 tūkst. dolerių. Biuras patvirtino, kad dvi politiko kelionės buvo asmeninės, viena darbiniais reikalais, o apie asmenines keliones ataskaitų teikimas nereikalaujamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento