Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kino režisieriaus Nikitos Michalkovo būklė smarkiai pablogėjo

Rusų režisierius Nikita Michalkovas prieš kelias dienas buvo paguldytas į ligoninę dėl koronaviruso komplikacijų. Dabar jo būklė labai pablogėjo, todėl jis buvo perkeltas į intensyviosios terapijos skyrių, rašo UNIAN.
Nikita Michalkovas
Nikita Michalkovas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Rusijos žiniasklaida, jam buvo diagnozuotas abipusis polisegmentinis plaučių uždegimas ir intoksikacijos sindromas. Skelbiama, kad N.Michalkovas prastai jautėsi kelias dienas iki hospitalizacijos.

N.Michalkovas – rusų režisierius, sukūręs tokius filmus kaip „Savas tarp svetimų, svetimas tarp savų“, „Juodosios akys“, „Saulės išvarginti“, „Sibiro kirpėjas“. Jis taip pat yra „Oskaro“ ir „Auksinio liūto“ laureatas.

77 metų N.Michalkovas yra aršus dabartinio Kremliaus režimo šalininkas ir propagandistas. Jis ne kartą yra sakęs, kad Rusija surengė plataus masto invaziją į Ukrainą tam, kad išsigelbėtų nuo Vakarų puolimo.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Vladimiras Putinas ir Nikita Michalkovas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Vladimiras Putinas ir Nikita Michalkovas

Jis įsitikinęs, kad Ukraina jau daugiau nei 30 metų kartu su Europa ir Amerika rengia sąmokslą užpulti Rusiją. Todėl Rusija esą nusprendė apsaugoti savo piliečius dideliu karu Ukrainoje.

Verta paminėti, kad N.Michalkovas atvirai vadina karą karu ir nevartoja žodžio „specialioji operacija“, kaip tai daro Vladimiras Putinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas