Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lenkijoje trims mėnesiams suimtas lietuvis, Lodzėje norėjęs pagrobti mergaitę

Lietuvos pilietis, kuris, kaip įtariama, Lenkijos miesto Lodzės geležinkelio stotyje mėgino pagrobti 6 metų mergaitę, buvo sulaikytas trims mėnesiams. Kaip rašo dzienniklodzki.pl, teismas tokį sprendimą priėmė, kadangi vyras Lenkijoje neturi nuolatinės gyvenamosios vietos, tad galėjo pasislėpti nuo teisėsaugos. Jam gresia iki penkerių metų kalėjimo.
Lenkijos policija
Lenkijos policija / Arno Strumilos / 15min nuotr.

Kaip teigia Lenkijos žiniasklaida, įvykis užfiksuotas sausio 31 d. apie 11 val. Anot tyrėjų, šešerių metų mergaitės mama trumpam atsitraukė, norėdama patikrinti traukinių tvarkaraštį, o tuo metų prie jos dukters priėjęs 65-erių lietuvis mėgino ją nusivesti.

Vaikas pradėjo šaukti, tad tokiu būdų atkreipė visų aplink buvusių žmonių dėmesį ir vyrą netrukus sulaikė policijos pareigūnai. Tačiau šie jį apklausę paleido, kadangi mergaitės mama nenorėjo šios situacijos aštrinti ir rašyti pareiškimo kaltindama lietuvį.

Vis dėlto pareigūnams peržiūrėjus vaizdo įrašus, nuspręsta tyrimą tęsti, nes įvykis pasirodė rimtesnis, nei manyta. Kaip rašo rmf24.pl, aplinkinių dėmesį jau buvo patraukęs vyresnis vyras, kuris stebėjo moterį su vaiku, kabinėjosi prie jų. Vos moteriai trumpam pasitraukus, vyras stvėrė mergaitę už rankos ir mėgino temptis ją kartu.

65-erių Lietuvos pilietis vėl buvo sulaikytas, apklausoje prokuratūroje savo kaltės jis nepripažino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas