Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
09 07 /20:30

Libanas teigia, kad per Izraelio smūgį žuvo 3 gelbėtojai

Libano sveikatos apsaugos ministerija pareiškė, kad šeštadienį per Izraelio ataką prieš civilinės gynybos komandą, gesinusią gaisrus Libano pietuose, žuvo trys gelbėjimo tarnybų darbuotojai ir dar du buvo sužeisti.
CHINE NOUVELLE/SIPA / CHINE NOUVELLE/SIPA
CHINE NOUVELLE/SIPA / CHINE NOUVELLE/SIPA
Temos: 2 Izraelis Libanas

„Izraelio priešui nusitaikius į Libano civilinės gynybos komandą, kuri gesino gaisrus, sukeltus Izraelio neseniai suduotų smūgių Frouno kaime, žuvo trys gelbėtojai“, – sakoma sveikatos apsaugos ministerijos pareiškime.

Vieno iš dviejų sužeistųjų būklė yra kritinė, nurodė ministerija ir pridūrė, kad žuvusiųjų ir sužeistųjų skaičius nėra galutinis.

Sveikatos apsaugos ministerija „smerkia šią įžūlią Izraelio ataką, nukreiptą prieš oficialios Libano valstybės institucijos komandą“, sakoma pareiškime.

Pernai spalį kilus Izraelio ir palestiniečių islamistų organizacijos „Hamas“ karui Gazos Ruože, Irano remiama Libano grupuotė „Hezbollah“ ir Izraelis kone kasdien susišaudo per sieną.

Naujienų agentūros AFP duomenimis, Libane per išpuolius žuvo mažiausiai 614 žmonių, daugiausia kovotojų, bet taip pat mažiausiai 138 civiliai.

Izraelio pusėje, įskaitant aneksuotas Golano aukštumas, institucijos paskelbė apie mažiausiai 24 karių ir 26 civilių žūtį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi