Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madagaskare rasta daugiau dingusio Malaizijos lėktuvo nuolaužų

Blaine'as Gibsonas, kuris ieško kompanijos „Malaysia Airlines“ reiso MH370 lėktuvo nuolaužų, aptiko jų Madagaskare, praneša BBC.
Objektas, rastas Reunijono saloje
Objektas, rastas Reunijono saloje / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Prieš kurį laiką šis vyras Mozambike taip pat buvo radęs nuolaužų, kurios galbūt susijusios su dingusiu Malaizijos lėktuvu.

Viena iš B.Gibsono surastų nuolaužų primena keleivio sėdynės dalį. Rastos nuolaužos nufotografuotos, jų nuotraukos perduotos tyrėjams.

Pirmasis konkretus įrodymas, kad MH370 lainerį ištiko tragiškas likimas, buvo rastas Prancūzijai priklausančioje Reunjono saloje. Tai buvo apie 2 m ilgio sparno dalis, vadinama flaperonu.

Malaizijos lėktuvas 2014 m. kovo 8 d., 41 minutė po vidurnakčio, pakilo iš Tarptautinio Kuala Lumpūro oro uosto ir nuskrido Pekino link. Lėktuve buvo 12 įgulos narių ir 227 keleiviai. Lėktuvas maždaug dvi valandas skrido numatytu maršrutu, šiaurės-šiaurės rytų kryptimi. Jis kirto Malaizijos pusiasalį ir virš Pietų Kinijos jūros nuskrido pietinio Vietnamo galo link. Netrukus ryšys su lėktuvu dingo. Dispečeriai negavo jokio pavojaus signalo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito