Sportas gyvai

Mirtina asmenukė: „gaudydama kadrą“ moteris Maskvoje iškrito pro 16 aukšto langą

Birželio 14 d. vakare Maskvoje gyvenanti 37 metų Anastasija, dviejų vaikų motina, bandydama pasidaryti asmenukę iškrito pro 16 aukšto langą, antradienį paskelbė susirašinėjimo platformos „Telegram“ kanalas „Baza“.
Maskvoje moteris iškrito pro langą darydama asmenukę
Maskvoje moteris iškrito pro langą darydama asmenukę / 15min koliažas

Pasak liudininkų, moteris sėdėjo ant turėklų nugara į atvirą langą ir darėsi asmenukes. Tam, kad nuotraukose atrodytų gražiau, ji išsirietė, tačiau neišlaikė pusiausvyros ir nukrito.

Moteriai žuvus, liko du jos vaikai.

Praeitą savaitę Maskvos pietrytiniame rajone pro langą iškrito du maži vaikai. Pasak pranešimų, jie rėmėsi į tinklelį nuo uodų, kuris neatlaikė jų svorio. Abu berniukai buvo paguldyti į ligoninę ir jiems suteikta medicininė pagalba.

Birželio 10 d. Maskvoje iš septinto pastato aukšto pro langą iškrito moteris ir paauglys. Iš pradžių pro daugiabučio langą iškrito šešiolikmetis vaikinas, o po jo iškrito ir 45 metų moteris. Abi aukos žuvo vietoje.

Verta gyvybės?

Šių metų pradžioje žurnale „Journal of Travel Medicine“ paskelbtame tyrime nustatyta, kad su asmenukėmis susijusių mirčių skaičius sparčiai auga.

Per 13 metų užfiksuotos 379 su asmenukėmis susijusios mirtys, iš kurių 140 buvo susijusios su turistais.

Išskirta, kad Indijoje, Jungtinėse Amerikos Valstijose ir Rusijoje yra daugiausia su savęs fotografavimu susijusių mirčių.

Žmonės rizikuoja savo gyvybe, kad pasidarytų tobulą asmenukę, todėl nukrenta nuo uolų, sukelia avarijos su transporto priemonėmis, traukiniais, susiduria su laukiniais gyvūnais ar nuskęsta.

Valdžios institucijos imasi veiksmų ir už neatsargų asmenukių darymą skiria baudas ir net įkalinimą.

Pasak straipsnio, vidutiniškas aukos amžius yra apie 24,4 metų. Moterys dažniau žūva nukritusios ar susidūrusios su gyvūnais, o vyrai – su transporto priemonėmis susijusiuose incidentuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite
15min naujienlaiškius