Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ne tik liko be medalio, bet ir tapo pašaipų objektu: ar prancūzų atletas pripažino tyčia peniu kliudęs kartelę?

Prieš kelias dienas olimpinėse žaidynėse prasidėjusiose šuolių su kartimi varžybose įvykus netikėtam incidentui, socialiniuose tinkluose pasipylė pokštai ir interpretacijos. Prancūzijos sportininkas Anthony Ammiratis kliudė kartelę peniu ir dėl to liko be medalio. Kai kurių internautų tvirtinimu, jis tą padarė tyčia, nes siekė daugiau uždirbti iš mokamo erotinio turinio platinimo platformoje „OnlyFans“.
Anthonis Ammiratis
Anthonis Ammiratis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Žymus prancūzų atletas sėkmingai atlikinėjo šuolį per 5 m 70 cm aukštyje iškeltą kartelę, tačiau netikėtai ją užkabino savo privačia vieta.

Internautai visame pasaulyje ėmė dalytis nesėkmingo šuolio vaizdo įrašu, o situacija netrukus apaugo melagienomis.

Viename įraše socialiniame tinkle „Instagram“, komentatorius pasakoja, esą atletas tą padarė tyčia, nes siekė padidinti savo gerbėjų skaičių „OnlyFans“ platformoje.

Tvirtinama, neva „ekspertai“ nustatė, kad sportininko kelnėse buvo dirbtinė medžiaga, o iki šiol iš prekybos erotinio turinio vaizdais menkai uždirbdavęs A.Ammiratis, dabar gaus apie 150 tūkst. JAV dolerių kiekvieną mėnesį.

Papildomas būdas užsidirbti

„OnlyFans“ – internetinė prenumeruojamo turinio svetainė, įkurta Londone, Jungtinėje Karalystėje.

Nors čia galima skelbti įvairų turinį – nuo maisto gaminimo iki fitneso vaizdo įrašų, tačiau geriausiai platforma žinoma dėl pornografinio pobūdžio turinio, iš kurio kūrėjai uždirba tūkstantines sumas. „OnlyFans“ nuo šios sumos pasiima 20 proc. komisinio mokesčio.

Net turtingose valstybėse, regis, dosniai mokamų kompensacijų ir atlygių sportininkams ne visada užtenka – jie dažnai priversti ieškotis papildomo uždarbio būdų.

Net keli šių metų olimpinėse žaidynėse dalyvavę sportininkai atvirai prisipažino papildomai užsidirbantys kurdami ir parduodami erotinį turinį.

Apie tai viešai kalbėjo Didžiosios Britanijos bronzos medalio laimėtojas šuolininkas į vandenį Jackas Laugheris ir Naujosios Zelandijos irkluotojas Robbie Mansonas.

Pastarasis, duodamas interviu naujienų agentūrai „Reuters“ prisipažino, kad prekyba suaugusiems skirtu turiniu gerokai padidino jo pajamas.

„Sakykite, ką norite, bet šiuo metu iš „OnlyFans“ uždirbu daugiau nei iš irklavimo“, – žurnalistams pareiškė R.Mansonas.

123RF.com nuotr./OnlyFans
123RF.com nuotr./OnlyFans

Šioje platformoje taip pat yra užsiregistravę keli Didžiosios Britanijos šuolių į vandenį rinktinės nariai – Noahas Williamsas, Danielis Goodfellowas ir Matty Lee.

2023 m. Meksikos šuolininkas į vandenį Diego Balleza atsidūrė dėmesio centre, kuomet ėmė naudoti „OnlyFans“ platformą, kad galėtų surinkti lėšų finansuoti pasirengimą olimpinėms žaidynėms.

Tačiau vos per plauką olimpiniu čempionu netapęs šuolininkas su kartimi A.Ammiratis nėra užsiregistravęs „OnlyFans“ platformoje.

Jis taip pat nėra kalbėjęs žurnalistams apie tai, kad po nesėkmingo šuolio netikėtai išaugo jo pajamos iš prekybos erotiniu turiniu.

Pralaimėjimo kartėlis

Prancūzijos lengvosios atletikos federacijos (pranc. Fédération Française d'Athlétisme) išplatintame komentare A.Ammiratis apie savo nesėkmę kalbėjo taip:

„Tai didelis nusivylimas. Esu šiek tiek prislėgtas, nes trečiuoju bandymu peršokti 5,70 m tikrai galėjau“

Jis tęsė: „Man trūksta tik šiek tiek papildomų treniruočių, kad galėčiau patobulinti įgūdžius. Tiesiog technikos dalykai.“

„Fiziškai įdėjau 100 procentų pastangų, iki pergalės pritrūko visai nedaug“, – pridūrė sportininkas.

Po ketverių metų A.Ammiratis turės dar vieną šansą iškovoti auksą.

Tokie incidentai šuolio su kartimi rungtyje periodiškai pasitaiko sportininkams.

Panašus kuriozas nutiko 2016 m. Rio de Žaneiro žaidynėse, kai Japonijos šuolininkas Hiroki Ogita taip pat pralaimėjo šuolių su kartimi varžybas.

„Niekada nesitikėjau, kad būsiu taip pašieptas užsienio žiniasklaidos“, – socialiniame tinkle X (tuomet „Twitter“) rašė sportininkas.

„Viena, jei tai būtų tiesa, bet turiu pasakyti, kad esu gerokai sugniuždytas, jog jie nuėjo taip toli, kad kažką išgalvotų, kad taip iš manęs tyčiotųsi ir šaipytųsi“, – pridūrė jis.

Pasak atleto, incidento metu kartelę kliudė ne jo penis, o kojos dalis.

15min verdiktas: melas. A.Ammiratis neregistruotas „Onlyfans“ platformoje, jis nėra sakęs žurnalistams, kad incidentas buvo surežisuotas.

Publikacija parengta 15min bendradarbiaujant su „Facebook“, kuria siekiama stabdyti klaidinančių naujienų plitimą socialiniame tinkle. Daugiau apie programą ir jos taisykles – čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas