Sportas gyvai

Nelaimė Rusijoje: darbininkų autobusą prigavo upė

Rusijoje dėl pakilusio vandens lygio upės viduryje atsidūrė transporto priemonė su žmonėmis, skelbia naujienų agentūra „RIA Novosti“.

Pakilus vandens lygiui Rusijos Primorės krašto Terneisko rajone upės viduryje įstrigo darbininkų autobusiukas su žmonėmis.

Regiono Civilinės gynybos ir nepaprastųjų situacijų ministerija pranešė, kad medinis tiltas buvo nuplautas, transporto priemonė bandė pravažiuoti upę, bet įstrigo. Apie žuvusiuosius ar nukentėjusiuosius nepranešama.

„Dėl pakilusio Maksimovkos upės lygio Terneisko rajone sugriuvo medinė pervaža ant miško ruošos kelio. Bandydama pravažiuoti upę įstrigo pamaininė transporto priemonė su žmonėmis. Po kurio laiko automobilis su žmonėmis buvo ištrauktas į krantą. Šiuo metu pervaža atstatyta. Dėl incidento žuvusiųjų ar sužeistųjų nėra“, – sakoma Rusijos agentūros pranešime.

Krasnoarmejskoje rajono Novokreščenkos ir Požarsko rajono Olono kaimai po liūčių buvo atkirsti nuo pasaulio. Novokreščenkos kaime paskelbtas nepaprastosios padėties režimas. Dalnerečensko rajone ir Požarskio rajone paskelbta aukšto lygio parengtis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius