Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
06 06 /13:50

Netyčia užfiksuota: samdomas žudikas Maskvoje vejasi auką

Ketvirtadienį Rusijos valstybinė žiniasklaida pranešė, kad vakarinėje Maskvos dalyje nežinomas kaukėtas vyras nušovė kitą vyrą ir pabėgo. Po kiek laiko socialiniuose tinkluose išplito vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip įtariamas samdomas žudikas vejasi savo auką.

„Incidentas įvyko Aleksejaus Sviridovo gatvėje. Nežinomas asmuo nušovė vyrą, tikėtina, iš automatinio šautuvo, o paskui pabėgo“, – naujienų agentūrai „Tass“ teigė šaltinis policijoje.

Vidaus reikalų ministerijos teigimu, Rusijos sostinėje įvykdyta užsakomoji žmogžudystė. Gavę pranešimą, policijos pareigūnai ėmėsi būtinų priemonių užpuolikui sulaikyti.

VIDEO: Netyčia užfiksuota: samdomas žudikas Maskvoje vejasi auką

Pasak pranešimų, žudikas iššovė tris šūvius – pirmąjį iš nedidelio atstumo, kiti du buvo kontroliniai šūviai – iš arti.

Kaip „Tass“ informavo teisėsaugos institucijos, žuvusysis Konstantinas Bališanskis gimė 1989 m. ir gyvena gretimame kieme nuo įvykio vietos. Vyras dirbo įmonėje, kuri specializuojasi didelio masto konferencijų ir parodų organizavimu.

Po kiek laiko pranešta, kad įtariamasis buvo sulaikytas. Maskvos valstybinio tyrimų komiteto spaudos tarnyba nurodė, kad vyras bandė priešintis ir paleido į pareigūnus 15 šūvių. Atsakomosios ugnies metu pats buvo sužeistas.

„Įtariamasis dėl žmogžudystės Maskvos vakaruose nustatytas. Sulaikymo metu jis buvo sužeistas“, – teigiama pranešime, kurį cituoja „Tass“.

Vienas šaltinis nurodė, kad suėmimo metu jis buvo sunkiai sužeistas. Vyrui iškelta baudžiamoji byla pagal nužudymo straipsnį. Bylą kontroliuoja Maskvos prokuratūra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius